Florinel Coman s-a dezlănţuit! Imagini de senzaţie cu vedeta tricolorilor. Ce s-a întâmplat la nunta lui Denis Drăguş

Majoritatea jucătorilor echipei naționale au fost prezenți în cadrul celui mai important eveniment din viața lui Denis Drăguș! Atacantul României și-a făcut nunta într-un cadru de poveste și s-a bucurat de seară alături de cei mai speciali invitați. Ca de fiecare dată, Florinel Coman a fost atracția principală a petrecerii.

Atacantul care tocmai a făcut saltul din Superliga, direct în Qatar, a fost protagonistul unei scenete de excepție. Alături de Alibec, Stanciu și Drăgușin, Coman a făcut furori pe InstaStory. Le-a atribuit fiecăruia câte un rol.

Florinel Coman s-a dezlănţuit!

Florinel Coman l-a numit profesor de matematică pe Denis Alibec. Nicușor Stanciu a fost directorul.

„Uite mamă, sunt la nunta lui Denis și m-am întâlnit cu domnul director și cu domnul de mate!”, a spus Coman, amuzat de postura celorlalți participanți la scenetă.

„Bună ziua, doamna! Să știți că băieții au fost foarte cuminți. Se pricep foarte bine la fizică, mai au un pic și îl depășesc pe Einstein, mai ales domnul Florinel Coman!”, a spus Alibec, purtând o pereche de ochelari comici. Postura acestuia l-a dat de gol.

@florinel_7coman♬ sunet original – Florinel Coman7

Declarații emoționant de la propria nuntă!

Denis Drăguș s-a căsătorit pe data de 10 iulie a acestui an. Atacantul naționalei a dezvăluit că această vară a fost „cea mai frumoasă din viața ta”.

„Am emoții pentru că e un moment special pe care nu îl trăiești în fiecare zi. Mă bucur că s-a întâmplat și că am făcut pas. Alături de ceea ce s-a întâmplat în vara asta, e cel mai frumos moment. E cea mai frumoasă vară din viața mea. E un sentiment unic, greu de descris.

Eu speram să schimb data nunții (n.r. râde). De accea nu am pregătit nimic, după meciul cu Olanda am început să ne pregătim. Nu am vrut să ne gândim la asta, ne-am gândit că o să mergem mai departe. Eu mai îmi doresc copii, îmi doresc și un băiat. Îmi doresc să fim cât mai mulți și sănătoși.

Am avut două perechi de nași. Cu Șumi am o relație specială, și el m-a ajutat foarte mult. Îi mulțumesc că e alături de mine.

Vom vedea cine e în formă azi. Vom da note după (n.r. râde). Mă bucur că îi am pe colegi alături, mai ales că a fost foarte din scurt. Mă bucur să am alături de mine oameni speciali. Au venit toți la care mă așteptam, nu m-a surprins nimeni. Sper să avem o seară frumoasă.

(n.r. Edi Iordănescu nu este aici) Din păcate, sau din fericire, selecționerul are nevoie de puțin timp pentru vacanță. Poate pentru unii a fost dificil să ajungă, a fost foarte din scurt. Fiecare are nevoie de o pauză!”, a spus Denis Drăguș.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed