Florin Prunea s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru Zeljko Kopic. Greşeala care îl poate costa scump pe antrenorul lui Dinamo

Florin Prunea s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru Zeljko Kopic. Greşeala care îl poate costa scump pe antrenorul lui Dinamo. Câinii au început groaznic anul 2024. Au trei înfrângeri consecutive şi sunt ultimii în Superliga.

Florin Prunea a vorbit despre situaţia celor de la Dinamo. E ultima, la 9 puncte de baraj și la 11 de salvare.

Florin Prunea s-a dezlănţuit!

Florin Prunea a comentat înfrângerea „câinilor” în Bănie. „Un moment greu. L-am văzut aseară și pe antrenor. E extrem de realist, e bine că spune adevărul, ca lumea să înțeleagă. Dinamo va arăta altfel începând după întreruperea din martie.

Am văzut și aseară probleme de ordin fizic, din păcate. Craiova e echipă mai bună, s-a văzut diferența. L-ați văzut pe Bahassa la primul gol și pe Velkovski sau Pavicic cum se uitau la el.

Un jucător pregătit și antrenat și un jucător care n-a jucat 7 luni. Dar Dinamo și-a asumat aceste lucruri, și le asumă în continuare, dar uite că plătește. Să nu fie prea târziu. Nu e simplu”, a spus fostul portar și președinte al lui Dinamo care spune că o retrogradare n-ar fi un dezastru.

„O retrogradare n-ar fi o tragedie. Tragedii sunt altele mai mari, dar sigur că atunci când vorbești despre un club atât de mare și despre un club cum este Dinamo și care se obișnuiește cu retrogradarea nu este bine.

Nu acesta este Dinamo, toată lumea știe. Dinamo înseamnă suporterii în număr foarte mare, istoria acestui club. Acum, Dinamo trece prin momente foarte grele și lumea înțelege. Vedeți că suporterii încurajează până în ultima secundă, merg în continuare după echipă. E normal să fie așa.

Ar fi cea mai mare greșeala ca suporterii să se întoarcă împotriva echipei. În momentul în care se va întâmpla asta, va fi foarte greu. Echipa trebuie susținută. La toate cluburile mari sunt facțiuni ale galeriei, nu sunt împărțiți. Este o idee falsă. Aceste facțiuni reprezintă aceeași echipă, tot Dinamo. Așa este de când lumea”, a mai spus Prunea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed