Florin Prunea îl distruge pe Dan Șucu! Atac devastator la adresa patronului de la Rapid. Ce i-a reproşat milionarului

Florin Prunea îl distruge pe Dan Şucu! Atac devastator la adresa patronului de la Rapid. S-a aflat ce i-a reproşat milionarului, în urma afirmațiilor referitoare la victoria cu FC Hermannstadt.

Florin Prunea nu a trecut cu vederea afirmațiile lui Dan Șucu! Fostul portar al naționalei a dat de pământ cu patronul giuleștenilor.

Florin Prunea îl distruge pe Dan Şucu!

Rapid s-a impus în fața celor de la FC Hermannstadt, scor final 2-0, iar Gigi Becali a reacționat dur, acuzând giuleștenii de omenie în partida cu sibienii.

Dan Șucu nu a trecut cu vederea afirmațiile omului cu banii de la FCSB și i-a transmis câteva cuvinte latifundiarului din Pipera, amintind, printre altele, și de modul în care Dan Nistor, mijlocașul celor de la U Cluj, a executat un penalty în duelul direct cu roș-albaștrii, 0-0.

Florin Prunea l-a pus la zid pe Dan Șucu pentru reproșurile aduse la adresa jucătorului ardelean.

„E bine că-i mai aduceți aminte și-l aduceți cu picioarele pe pământ pe domnul Șucu. Are niște momente din astea și e bine că-i aduceți aminte și-l treziți așa din când în când că se umflă așa mușchii pe el și e bine ca să-l dezumflați.

Cu ce drept tu, Dan Șucu, îl ataci pe Dan Nistor? Are o carieră ireproșabilă ca jucător și este unul din cei mai buni jucători ai actualului campionat și după vii și ne pozezi nouă… Pe bune? Vino puțin să ne explici și nouă să vedem cum este cu meciul ăsta care a fost!”, a declarat Florin Prunea, la ProSport Live.

Mesaj războinic pe Facebook. Ce a transmis șeful rapidiștilor

„Stimaţi Rapidişti, nu stă în obişnuinţa noastră să răspundem tuturor zvonurilor răuvoitoare lansate de competitori prin intermediul mass-media, dar comentariul despre “omenie” nu poate fi ignorat.

La Rapid ne dorim sa fim învingători, atât pe plan sportiv, cât şi pe plan economic. Vrem, însă, să învingem respectând în totalitate regulamentele sportive şi legile României.

Nu participăm şi nici nu vom participa la înţelegeri de mimare a competiţiei, cum nu vom aborda niciodată arbitrii, antrenorii sau jucătorii echipelor adverse. De asemenea, ne vom plăti întotdeauna toate impozitele şi taxele, pe care legea română le impune.

Nu vom fi parte în înţelegeri anticoncurenţiale, iar hoţia, acum redefinită ca “omenie”, este un lucru pe care-l dispreţuim.

Mai facem o menţiune în plus. Aveţi promisiunea noastră fermă, că în cazul în care vom identifica jucători, antrenori sau membri ai staffului care sunt participanţi activi la pariuri sportive, încălcând astfel regulamentul de ordine interioară, îi vom elimina dintre noi şi le vom face plângere penală.

”Nu cred că oamenii care participă la astfel de hoții își schimbă comportamentul peste noapte!”

Acum 20 de ani, Produsul Intern Brut al României era de cinci ori mai mic decât astăzi. Tot de cinci ori mai mic era şi salariul mediu. Bugetele de cheltuieli anuale ale echipelor de fotbal importante din România erau, însă, la aceleaşi niveluri cu cele de astăzi.

Chiar dacă revirimentul din ultimii doi ani este evident, atât pe plan sportive, cât şi financiar, în ultimii 20 de ani, pe baza unui calcul matematic simplu, fotbalul românesc şi-a pierdut 80 % din audienţă. Şi era normal să se întâmple aşa.

Cine îşi mai ia copilul de mână să meargă la un meci când ştie că rezultatul din teren nu este decis de lupta sportivă dintre echipe. Ci de o negociere în birouri, între preşedinţii de cluburi? Cine se mai uita la televizor? La meciuri despre care se ştie în avans că sunt aranjate?

Firmele mari care îşi promovau produsele şi serviciile prin intermediul fotbalului şi-au retras bugetele. Lipsa banilor a dus la falimente. La o calitate a jocului din ce în ce mai scăzută. Si uite aşa, ca într-un cerc vicios, hoţia a dus la lipsa de audienţă, lipsa de audienţă mai departe, la dispariţia banilor, iar lipsa banilor a dus la diminuarea dramatică a calităţii fotbalului românesc.

Despre execuția lui Dan Nistor

Aşa-zisă “omenie” este, după părerea mea, principalul inamic al fotbalului, iar noi toţi avem obligaţia de a lupta activ împotriva ei. Nu sunt un visător, nu plec de la premisa că oamenii care au participat, dovedit, la aceste hoţii îşi vor schimba peste noapte caracterul. Si mai ştiu, ca şi dumneavoastră, expresia simplă, că de obicei “hoţul strigă hoţii”.

Daca aş fi paranoic, m-aş gândi că toată povestea cu “omenia” este o metodă de a distrage atenţia, pentru a nu ne concentra pe întrebarea “Cum de a putut un jucător atât de talentat, cum este Nistor de la “U” Cluj, să execute faza loviturii de pedeapsă atât de stângaci”?

De asemenea, daca aş fi patronul echipei respective, aş cere în mod cert explicaţii. Numai că această echipă este una dintre multele echipe conduse de primării, fără patron şi, în concluzie, pe nimeni îndreptăţit să solicite un răspuns. Totuşi, pe antrenorul lor, îl considerăm un monument de cinste şi seriozitate. În lipsa patronului, garanţia că acel club îşi apără corect interesul sportiv ne vine de la antrenor.

Am însă convingerea că sistemul competiţional cu Play-Off şi Play-Out, dar şi cu înjumătăţirea punctelor, este extrem de favorabil promovării unei competiţii sportive corecte. De aceea privesc foarte optimist viitorul fotbalului românesc.
Optimist, dar vigilent!

În încheiere, îmi face plăcere să mă alătur dumneavoastră, în a le ura băieţilor noştri multă baftă la Iaşi!

Să dea Dumnezeu să se întoarcă şi din capitala Moldovei victorioşi! Aşa cum au făcut-o din capitala Ardealului!”, a fost mesajul lui Dan Şucu, postat pe pagina de Facebook a clubului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed