Florin Prunea face scandal! Avertisment dur pentru Zeljko Kopic. Dinamo nu are nicio şansă

Florin Prunea, fost portar la Dinamo, a criticat dur noua strategie a grupării din Ștefan cel Mare, în ceea ce privește noul sezon din Superliga! A comentat toate transferurile efectuate de către „câini”, în această perioadă de mercato.

Principalul obiectiv al celor de la Dinamo, în următoarea stagiune a competiției interne, este calificarea în play-off. Andrei Nicolescu, administratorul special al „haitei”, a vorbit despre noua strategie gândită de către oficiali.

Dinamo nu are nicio şansă!

Florin Prunea consideră că obiectivul setat de către Zeljko Kopic este aproape imposibil de realizat. În această fereastră de mercato, Dinamo a transferat mulți jucători tineri, crescuți în străinătate.

„Eu cred că deocamdată trebuie să-i lăsăm să își facă treaba, au transferat 6-7 jucători tineri, de viitor, mare parte dintre ei nu-i cunosc, să-i vedem la lucru.

Începe campionatul, haide să vedem. Sigur, perioada de transferuri nu este terminată. Eu cred că mai ai mult timp, dar dacă doamne ferește începi campionatul prost suporterii nu mai au răbdare. Nicolescu a spus clar: «Domne, pentru noi play-off-ul…».

Eu cred că nu avea nevoie Dinamo de o asemenea declarație, eu cred că băieții ăștia trebuie să fie susținuți, mai ales jucătorii tineri. Hai să lăsăm timpul să vedem ce se va întâmpla, dar e clar că mai are nevoie de foarte mulți jucători. Eu cred că asta e o declarație de Moș Crăciun, așa de sărbători, pare ca de 1 aprilie. O păcăleală, n-are niciodată cum să fie Dinamo cu lotul ăsta în play-off!”, a declarat Florin Prunea, pentru ProSport.

Dinamo beneficiază de al treilea cel mai slab lot valoric din Superliga. Conform Transfermarkt, lotul „câinilor” valorează nu mai mult de 7,48 milioane de euro.

La acest capitol, mai rău de atât stau doar cele două noi promovate în competiția internă, Gloria Buzău și Unirea Slobozia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed