Florin Prunea, dezvăluiri despre Miodrag Belodedici! Ce s-a întâmplat cu fostul mare jucător înainte de a fi prins de poliție. Totul a ieşit la iveală

Florin Prunea, dezvăluiri despre Miodrag Belodedici. Fostul portar a dat cărţile pe faţă. A devoalat ce i-a spus fostului său coleg chiar înainte de a se urca la volan. S-a întâmplat după meciul de adio al Generaţiei de Aur.

Miodrag Belodedici a rămas fără permis după meciul de adio al Generației de Aur. Fostul internațional a fost oprit în trafic, iar la proba cu etilotestul, Belo a ieșit cu o alcoolemie de 0,09 la mie. Astfel, va fi pieton trei luni.

Florin Prunea, dezvăluiri despre Miodrag Belodedici

Miodrag Belodedici a rămas fără permisul de conducere. După meciul de retragere al Generației de Aur, fostul fundaș a petrecut alături de foștii săi colegi. Deși consumase alcool s-a suit la volanul mașinii sale. 

Florin Prunea spune că l-a sfătuit să nu conducă, dar Belo nu l-a ascultat.

„Îmi pare rău pentru Belo. Am vorbit cu el și vă spun sincer că și lui îi pare rău că i s-a întâmplat lucrul ăsta. Chiar îmi spunea că după acest frumos eveniment nu trebuia să i se întâmple acest lucru. Știe și el că a greșit, iar autoritățile și-au făcut datoria. Totuși, e bine că nu a avut alcoolemia mare și nu i s-a făcut dosar. S-a ales cu permisul reținut. Dar știi ce îmi pare rău? Eu chiar le-am zis să că e bine să îți lași mașina pe acolo sau să nu vii deloc cu ea. Eu nu am venit deloc cu mașina că știam că o să bem și noi un șpriț. Nu s-a băut mult, dar uite că și chiar dacă ai gustat un pic, totuși o poți păți. Îmi pare rău pentru Belo”, a spus Florin Prunea, pentru ProSport.

Belodedici a fost oprit de polițiști în jurul orei 4.00 dimineața, după ce o mașină de poliție l-a urmărit cu girofarurile aprinse. Fostul internațional a povestit pentru Libertatea ce s-a întâmplat.

„M-au oprit când am ieșit de la petrecere, de la restaurant. Au stat acolo și au așteptat. Am plecat frumos, mergeam încet, cât era? 4.00 dimineața.

La etilotest, valoarea a fost de 0,08. Vă dați seama cât de beat eram? Am fost sancționat contravențional, iar la Poliție am stat două ore. Le-am spus ‘Bă, băieți, eu nu sunt beat! Uitați, stau într-un picior! Merg, sunt normal, am băut un pahar”, a declarat Belodedici, pentru Libertatea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed