Florin Prunea a spus adevărul! De ce a pierdut România în faţa Belgiei. Totul a devenit public

Fostul internațional, Florin Prunea a spus adevărul despre utimul meci al tricolorilor! De ce a pierdut România partida în faţa Belgiei. Totul a devenit public după declarațiile acestuia. România se mai poate califica în optimile EURO 2024 dacă nu pierde cu Slovacia.

Florin Prunea a vorbit despre duelul României cu Belgia, pierdut cu 2-0. Consideră că băieții au făcut tot ce au putut pe teren și că nu trebuie să fie nimeni supărat pentru acest rezultat. Evoluția a fost bună dar nu ca în meciul cu Ucraina.

Florin Prunea a spus adevărul!

România a pierdut meciul cu Belgia, scor 0-2, și își va putea juca șansa pentru calificarea în optimile de finală, miercuri, de la ora 19:00, împotriva Slovaciei, la Frankfurt. Toate cele trei echipe din Grupa E au câte trei puncte, astfel că orice se poate întâmpla.

Prunea, fostul portar, a vorbit despre meciul cu Belgia și spune ce le-a lipsit băieților lui Edi Iordănescu pentru a obține măcar un punct. Acesta este de părere că mijlocașii nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

”Este genul de meci după care nu poți să fi supărat. Este o înfrângere, dar nu poți să fi supărat. Băieții au făcut tot ce au putut. Este genul de meci după care te poți uita liniștit în oglindă și să spui că nu ai ce să le reproșezi nici jucătorilor, nici selecționerului.

Nu am mai avut evoluția cu Ucraina. Ne-au lipsit cei trei de la mijloc care nu au mai avut evoluția din meciul trecut. Nu au închis foarte bine. Le-am lăsat spații, au jucat între lunii.

Am început foarte prost meciul. După ce am primit gol în minutul doi am echilibrat situația, am avut ocaziile noastre. orice era posibil, dar era nedrept. Am avut 3-4 ocazii. Nu poți să ai 10 ocazii cu ei, ai două-trei”, a spus Prunea la Digi Sport.

Naționala României poate câștiga Grupa E dacă va învinge Slovacia și dacă Belgia va obține cel mult o remiză în meciul cu Ucraina. În acest scenariu, tricolorii ar avea șase puncte, cu două mai multe decât ocupanta locului doi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed