Final spectaculos în Sala Polivalentă! S-a terminat CSM Bucureşti-Savehof. Ce a făcut echipa Cristinei Neagu în Liga Campionilor

Final spectaculos în Sala Polivalentă! S-a terminat CSM Bucureşti-Savehof. S-a aflat ce a făcut echipa Cristinei Neagu în Liga Campionilor. A fost un adevărat galop de sănătate în faţa celei mai slabe formaţii din competiţie.

Cristina Neagu şi CSM Bucureşti nu au forţat prea mult în faţa suedezelor. A fost o victorie lejeră, în Sala Polivalentă.

S-a terminat CSM Bucureşti-Savehof

Cristina Neagu şi-a condus, din nou, echipa spre victorie, în Liga Campionilor. A fost cel mai uşor meci din acest sezon pentru echipa Primăriei. Suedezele, cu o echipă plină de jucătoare tinere, nu a reuşit să opună deloc rezistenţă. Au fost două puncte bifate în lupta pentru calificarea mai departe. De altfel, Cristina Neagu nu a mai fost forţată după ce bucureştencele au reuşit să se desprindă decisiv.

Campioana CSM Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia IK Savehof. A fost 35-26 (18-10), în etapa a XI-a din grupa A a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Ingstad 7 goluri, Dindiligan 7, pentru CSM, respectiv Sembe 6, pentru formaţia suedeză. În repriza secundă a revenit Omoregie la CSM, aflată într-o îndelungată recuperare după o operaţie la genunchi.

În etapa a XI-a s-au mai jucat partidele dintre DVSC Debrecen – Odense 22-35, Brest – SG BBM Bietigheim 37-30 şi Buducnost – Gyor 21-29.

Astfel, după 11 etape, liderul neînvins al grupei A este Gyor (22 puncte), iar CSM Bucureşti adună 13 puncte, la egalitate cu Brest, de pe locul 3.

În primele etape, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 28-24 cu Odense, 24-26 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 cu Gyor, 41-26 cu IK Savehof, 28-30 şi 21-24 cu Brest, 29-24 şi 44-26 cu Buducnost, 29-29 şi 30-23 cu DVSC Debrecen.

În etapa viitoare, campioana României va juca pe terenul liderului Gyor, în 3 februarie. În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti. Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed