Final incendiar la Atena! S-a terminat Olympiakos – Fiorentina. Cine a câştigat finala Conference League

Final incendiar la Atena! S-a terminat Olympiakos – Fiorentina. S-a aflat cine a câştigat finala Conference League. A fost un ultim act nebun, cu două galerii fabuloase. Totul s-a decis în prelungiri.

Finala Conference League din acest sezon a fost una cu prelungiri. S-a marcat abia în minutul 115, spre disperarea italienilor.

S-a terminat Olympiakos – Fiorentina

Meciul s-a disputat pe terenul marii rivale a celor de la Olympiakos, AEK Atena, OPAP Arena. Echipa greacă a început cu un şut al lui Podence, în minutul 3, respins de Terraciano. Milenkovic a reuşit să înscrie în minutul 9, însă golul a fost anulat după verificarea VAR, pentru ofsaid.

În minutul 38 Bonaventura a centrat, Kouame a recentrat cu capul, dar Nico Gonzalez a ratat şutul. Totul a pornit de la o intervenţie greşită a lui Tzolakis. La faza următoare Terraciano a respins din faţa lui EL Kaabi, doborându-l la pământ pe atacantul marocan, dar nu a fost fază de penalti.

Repriza secundă nu a mai propus multe faze de poartă şi s-a intrat în prelungiri. Acolo, toată lumea aştepta loviturile de departajare. Şi totuşi, El Kaabi a marcat, în minutul 115, cu o lovitură de cap. S-a aşteptat minute bune o decizie din camera VAR. După aproximativ 3 minute, golul a fost validat. Scor final Olympiakos Pireu – Fiorentina 1-0 şi grecii au câştigat competiţia. Fiorentina pierde a doua finală consecutivă de Conference League, în timp ce Olympiakos câştigă în premieră, pentru o echipă din Grecia, o competiţie europeană.

Echipele de start:

Olympiakos: Tzolakis – Rodinei, Retsos, Carmo, Ortega – Hezze, Iborra – Podence, Chiquinho, Fortounis – El Kaabi. Antrenor: Jose Luis Mendilibar

Fiorentina: Terracciano – Dodo, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi – Arthur Mello, Mandragora – Gonzalez, Bonaventura, Kouame – Belotti. Antrenor: Vincenzo Italiano.

Arbitri: Artur Soares Dias – Paulo Soares, Pedro Ribeiro (toţi din Portugalia)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed