Final de meci incandescent la Juventus-Salernitana. Patru cartonașe roșii și un gol anulat în prelungiri. Video

Partida Juventus-Salernitana din Serie A, a avut parte de un final încins care s-a lăsat cu 4 eliminați, un gol anulat și nervii întinși la maxim.

Juve nu a reușit să câștige meciul de acasă cu Salernitana și a izbutit să smulgă un egal după ce la pauză era condusă cu 2-0.

Juventus-Salernitana 2-2, mulți nervi, 4 eliminați și un gol anulat.

Juventus şi Salernitana au făcut un meci nebun la Torino. Salernitana a făcut o primă repriză de vis şi a condus cu 2-0 la pauză pe Juventus Stadium. Candreva a deschis scorul din pasa lui Mazzochi.

În prelungirile primei părți, Piatek a făcut 2-0 din penalty.

Juventus a revenit în a doua repriză prin Bremer care s-a înălţat superb şi a marcat. Prelungirile au fost de coşmar pentru arbitrul meciului.

A dat un penalty pentru Juve în prelungiri. Bonucci a ratat, dar a urmărit mingea şi s-a făcut 2-2. Două minute mai târziu, Milik a trimis şi el mingea în poarta Salernitanei. Şi-a dat tricoul jos şi a fost eliminat pentru două galbene.

Golul a fost anulat pentru un ofsaid la Bonucci, iar juventinii şi-au pierdut cumpătul: Allegri şi Cuadrado au văzut şi ei roşu, iar Juventus e abia pe opt în Serie A. Federico Fazio de la gazde a fost şi el eliminat.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari