Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep! Nu a avut nicio şansă la Wimbledon. Eliminare şi de pe tabloul de dublu

Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep! Nu a avut nicio şansă la Wimbledon. Eliminare şi de pe tabloul de dublu. Gabriela Ruse nu a reuşit să treacă de optimile de finală ale celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului.

Urmaşa Simonei Halep a pierdut în optimile competiţiei de dublu. A fost o înfrângere categorică pentru Gabriela Ruse.

Final de drum pentru urmaşa Simonei Halep!

Urmaşa Simonei Halep n-a avut nicio şansă în optimile turneului de Mare Şlem de la Wimbledon. Perechea Gabriela Ruse/Marta Kostyuk (România/Ucraina) a fost eliminată în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Wimbledon.

Ruse şi Kostyuk au fost învinse de perechea favorită 2. Gabriela Dabrowski/Erin Routliffe (Canada/Noua Zeelandă) s-a impus fără probleme, cu un scor categoric 6-3, 6-1. Meciul a durat o oră şi opt minute.

Ruse este ultima româncă eliminată pe tabloul de dublu. Asta după ce Ana Bogdan, Jaqueline Cristiian şi Irina Begu au pierdut încă din primul tur. Bogdan şi Cristian au jucat împreună, iar Begu a făcut pereche cu italianca Martina Trevisan.

Wimbledon a fost un coşmar pentru jucătoarele din România în acest sezon. Cea mai bine clasată jucătoare în topul mondial WTA, Sorana Cîrstea, a pierdut în primul tur în faţa unei necunoscute. Tot acolo au fost eliminate. Ana Bogdan, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian şi Irina Begu. Noua senzaţie a tenisului românesc, Anca Todoni a mers în turul secund. acolo nu au avut nicio şansă cu Coco Gauff.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed