Filosofie de Briliant! Adrian Mutu a spus asta după amicalul pierdut de Rapid: `Dacă am fi câștigat și azi, probabil eram mai mult îngrijorat!`

Rapid a pierdut ultimul amical în cantonamentul din Antalya. A fost 0-2 cu SK Sigma Olomouc, locul 4 din Cehia, dar Adrian Mutu n-a fost deranjat. Și a explicat totul.

„A fost un cantonament reușit, în afară de această zi, dacă ar fi să o luăm după obiectivele pe care le-am avut în acest ultim meci amical. În rest, a fost bine, băieții au muncit bine, au avut și meciuri reușite.

Au jucat în trei meciuri, trei sisteme, ceea ce important pentru noi, pentru echipă, pentru a le dezvolta o mobilitate tactică importantă, pentru a putea să îmi forțez jucătorii să joace în diferite poziții pentru a învăța și, în caz de nevoie, pentru a putea efectua aceste schimbări în timp sau de la meci la meci.

Ideea mea este de a îmbunătăți jucătorul, ceea ce înseamnă calitățile tactice și cele fizice. A pune în aplicare mai multe sisteme dezvoltă o mobilitate tactică importantă, iar noi, așa cum am făcut în multe meciuri, am schimbat sisteme, chiar și în timpul meciului, și, de multe ori, am ieșit învingători datorită acestui fapt.

Cred că sunt mai puțin importante rezultatele din meciurile amicale. Chiar nu contează pentru mine, am făcut antrenamente grele. Înaintea fiecărui meci am avut câte două antrenamente fizice. Cred că pentru a putea îmbunătăți calitățile fizice, trebuie ca jucătorul să simtă și o stare de oboseală atunci când joacă, tocmai pentru a putea trece peste acea barieră pe care o are.

Dacă am fi câștigat și azi, probabil eram mai mult îngrijorat, pentru că însemna că au dat totul în amicale. Câte un duș rece e binevenit. Când pierdem, ies în evidență anumite greșeli pe care le facem și pe care trebuie să le eliminăm pentru a ne îmbunătăți jocul”, au fost concluziile trase de Mutu la sfârșitul cantonamentului.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari