Fiica Anamariei Prodan şi-a înnebunit fanii! Apariţie de senzaţie a sportivei. Impresara are de ce să fie mândră / Foto

Imaginii unice cu fiica Anamariei Prodan! Sarah Dumitrescu și-a surprins urmăritorii de pe plajă. Jucătoarea de baschet, legitimată la Sepsi Sfântu Gheorghe, se bucură din plin de vacanța exotică.

Sarah Dumitrescu a înceiat sezonul curent cu Sepsi Sf. Gheorghe pe locul 2, cu 26 de puncte, la un punct distanță de campiona CSM Constanța.

Imagini unice cu fiica Anamariei Prodan!

După un sezon plin, Sarah se bucură în sfârșit de vacanță. Fiica Anamariei Prodan se relaxează pe o plajă din Iraklion, Grecia.

Relaxată la maxim, sportiva a lăsat inhibițiile deoparte și s-a pozat într-un costum de baie minuscul. Fotografiile au iesit atât de bine încât a vrut să le împărtășească și cu cei 144 de mii de urmăritori, de pe Instagram.

Sarah Dumitrescu a pus temelia în cariera sa din baschet în America, la NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA. Ulterior, Sarah a evoluat în SUA pentru Cal Poly Mustangs.

„Nu există zi în care să nu îți mulțumesc”

Potrivit declarațiilor date în cadrul unui interviu oferit în podcastul Anamariei Prodan, Sarah îi este foarte recunoscătoare mamei sale că a trimis-o să studieze în America. Totuși, aceasta mărturisește că iubește să vină acasă, pentru a petrece timp alături de familie.

”Îmi place să fiu acasă. Cât timp am fost plecată, mereu veneam acasă să îi văd pe mama, tata, pe Bebe (n.r. Laurențiu Reghecampf junior), pe toți. Așa că da, a fost foarte greu.

Nu există zi în care să mă uit în trecut și să nu îți mulțumesc (n.r. se uită la Anamaria Prodan) că m-ați trimis acolo (n.r. în America). Am cele mai frumoase amintiri din liceu și din anii mei petrecuți în America”, a spus Sarah Dumitrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed