Festivalul de la Constanța! Farul și-a zdrobit adversarul, a învins-o cu un ireal 8-0 pe FC Botoșani!

O singură echipă a părut să joace astăzi la Constanța. Și asta pentru că FC Botoșani a reușit să se țină cât de cât în trena liderului doar până la eliminarea lui Șeroni. Era doar 1-O pentru echipa lui Gică Hagi, după ce Grameni a deschis scorul în minutul 11.

Apoi, totul s-a rupt din minutul 31. Șeroni i-a pus o piedică lui Torje în postura de ultim apărător, a văzut roșu, și după ce s-a consultat cu colegii din camera VAR, centralul Fluieran și-a menținut decizia.

Până la pauză, VAR-ul a mai intervenit o dată. Fluieran a fost nevoit să anuleze un cartonaș galben și să acorde lovitură de la 11 metri pentru Farul. Inițial, Alibec a ratat, însă mingea respinsă de portat a venit tot la el și a semnat scorul pauzei, 2-O.

După pauză, festivalul de la Mamaia s-a mutat pe stadionul Farul. Pitu a făcut 3-O în minutul 51, Vlad Morar a bifat o dublă în doar trei minute – 66 și 69, iar Alibec și-a trecut și el în cont al doilea gol, în minutul 76.

S-a făcut 7-O în minutul 81, grație reușitei lui Kiki. Iar scorul a căpătat proporții ireale: 8-o în minutul 87, când Alibec a reșit ”tripla”.

Farul și-a îmbunătățit astfel serios golaverajul și mai mărește distanța față de CFR. În timp ce Botoșaniul are ca temă evitarea retrogradării.

Farul Constanța: Aioani – Sîrbu, Larie, Popescu, Kiki – Artean, Băluță, Grameni – Torje, Alibec, Pitu
Rezerve: Buzbuchi, Benzar, Casap, Borza, Nedelcu, Doukoure, Sali, Morar, Moldoveanu
Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Botoșani: Pap – Patache, Dican, Șeroni, Dragu – Sylla, Mussis, Zabou – Barbosa, Camara, Pinson
Rezerve: Ureche, Țigănașu, Perianu, Ivanov, Petkovski, Tîrcoveanu, Roman II, Mailat, M. Dahona
Antrenor: Marius Ciobanu

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari