Fernando Alonso modifică totul la Aston Martin. Campionul mondial face legea la echipa patronată de Stroll

Fernando Alonso se pregătește de sezonul 2023 din Formula 1 cu noua sa echipă, Aston Martin Aramco Cognizant Formula One.

Campionul mondial a schimbat totul la formația cu sediul în Marea Britanie.

Fernando Alonso se pregătește de sezonul 2023 din Formula 1

Aston Martin îl are la volan pe dublul campion Fernando Alonso și o nouă mașină de concurs care urmează să fie prezentată foarte curând, iar adjunctul șefului tehnic al echipei, Eric Blandin, a lăsat să se înțeleagă că AMR23 va fi o schimbare masivă față de mașina de anul trecut.

Echipa cu sediul la Silverstone a ocupat locul șapte în clasamentul constructorilor din 2022, la egalitate de puncte cu Alfa Romeo  și nu a făcut nici un fel de afirmații cu privire la aspirațiile lor la titlu pe termen lung.

Cu o nouă uzină în construcție, plus o angajare vedetă în Alonso, fostul inginer Mercedes Blandin a declarat că există un impuls puternic la Aston Martin.

„Am luat toate învățămintele de la mașina de anul trecut și le-am aplicat la mașina de anul acesta. Atât de multe elemente ale modelului AMR23 sunt noi, este complet diferit de AMR22. Am schimbat mai mult de 90% din piese și mai mult de 95% din suprafețele aerodinamice sunt diferite”, a declarat Blandin într-un interviu acordat pe site-ul Aston Martin.

Am implementat câteva inovații inteligente pe noua mașină, acestea sunt cireașa de pe tort. Sunt un nice-to-have, dar nu un ”must-have”.

Este grozav când găsești o mică scăpare și o poți folosi în avantajul tău, dar nu se întâmplă prea des să poți baza o întreagă mașină pe ea. În schimb, este esențial să ai elementele de bază corecte, iar apoi poți adăuga lucruri.”, a spus Blandin.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari