Femeia de 75 de ani care arată ca o adolescentă surprinde din nou! Celebra Sharon Stone nu s-a mai abţinut. Mesaj fabulos pentru fosta sportivă / Foto

Femeia de 75 de ani care arată ca o adolescentă surprinde din nou! Celebra Sharon Stone nu s-a mai abţinut. Mesaj fabulos pentru fosta sportivă care tocmai şi-a sărbătorit cea de-a 75-a aniversare.

Femeia de 75 de ani care arată ca o adolescentă i-a luat ochii şi celebrei actriţe Sharon Stone. A avut o nouă apariţie de senzaţie, la ziua sa de naştere.

Femeia de 75 de ani care arată ca o adolescentă surprinde din nou!

Femeia de 75 de ani care arată ca o adolescentă a avut motiv de a petrece. Fosta mare patinatoare a petrecut de ziua ei de naştere. Imaginile postate pe reţelele sociale i-au înnebunit pur şi simplu pe fani. Nimeni nu o crede că este născută în 1949. Nici măcar legendara actriţă, Sharon Stone.

Vera s-a afişat în două rochii elegante şi a întors toate privirile la petrecerea organizată din New York. Milionara a rupt ringul de dans, chiar dacă purta tocuri. Comentariile de pe Instagram nu au întârziat să apară. Sharon Stone i-a scris un mesaj fabulos fostei mari sportive. „Dacă tu arăţi aşa la 75 de ani, atunci noi nu avem nicio şansă!”, a scris actriţa.

Nu a fost singura. Vera Wang a primit şi cereri în căsătorie. „Nu pot să cred că ai 75 de ani! Wow! Incredibil„, „Regina!„, „Eşti superbă, prietena mea!„, „M-aş căsători cu ea fără să am niciun dubiu!”, au fost doar câteva dintre miile de reacţii primite de fosta patinatoare în ultimele zile.

Vera Wang a spus că şi-ar dori să iubească din nou, la 12 ani după ce s-a despărţit de soţul Arthur P. Becker. Nu îi este uşor, după divorţ. „Când eşti o femeie care lucrează în măsura în care o fac eu, poate fi intimidant cu dragostea şi respectul. Fiind singură, am început să îmi dau permisiunea de a avea mai multă grijă de mine„, a declarat ea, conform dailymail.co.uk.

Vera Wang a adoptat doi copii cu fostul ei soţ. Speră ca Cecilia şi Josephine să se căsătorească. „Sper că, până când voi muri, mă voi bucura de ambele nunţi. Cu siguranţă îmi doresc asta!„, a precizat Vera.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed