Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Ciprian Tătăruşanu! Arată fabulos după trei naşteri. Imaginile care i-au pus pe jar pe fani / Foto

Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Ciprian Tătăruşanu! Arată fabulos după trei naşteri. Imaginile care i-au pus pe jar pe fani. Apariție de senzație a unei dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști.

35 de ani, 3 nașteri și un corp de invidiat. Soţia lui Ciprian Tătăruşanu este în formă mare și se mândrește cu acest lucru. Antoaneta Tătărușanu este considerată drept una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști.

Femeia celebră care i-a sucit minţile lui Ciprian Tătăruşanu!

Soţia lui Tătăruşanu a avut o apariţie răvăşitoare în costum de baie. Antoaneta Tătăruşanu este într-o formă fizică de zile mari, la 35 de ani. Este considerată una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalişti.

Antoaneta şi Ciprian Tătăruşanu au împreună trei copii, pe Sebastian, Matei şi Isabel. Cei doi sunt împreună de peste un deceniu, iar în vara anului 2022 și-au unit destinele și au avut o nuntă de poveste, într-o locație de lux pe malul lacului Como.

Tătărușanu a fost transferat în Arabia Saudită, iar Antoaneta l-a însoțit, și se pare că îi priește noua destinație, de care se bucură mereu.

La fotografia în costum de baie, postată pe contul personal de Instagram, în afară de corpul incredibil, a mai atras atenția unul dintre tatuajele pe care le are. Antoaneta are un fluture, tatuat pe umăr.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed