Femeia celebră care a uimit pe toată lumea! Apariţie fabuloasă a vedetei. Este fiica unui fost coleg al lui Dan Petrescu/ Foto

Femeia celebră care a uimit pe toată lumea! Apariţie fabuloasă a vedetei. Este fiica unui fost coleg al lui Dan Petrescu. Fotomodelul a postat imagini incendiare de la un shooting și a stârnit diverse reacții.

Jade Leboeuf este fiica fostului coleg al lui Dan Petrescu de pe vremea când acesta juca la Chelsea, Frank Leboeuf. Tânăra este și este model. Aceasta a postat unele fotografii de la un shooting avut, pe o rețea de socializare. A stârnit foarte multe controverse din partea urmăritorilor.

Femeia celebră care a uimit pe toată lumea!

Modelul, în vârstă de 32 de ani, care are peste 242.000 de urmăritori pe Instagram, a postat fotografii în lenjerie intimă.

Jade Leboeuf este cunoscută pentru astfel de apariții, iar urmăritorii acestea ar trebuie să se fi obișnuit până acum cu astfel de postări, însă nu este așa.

Totuși, reacțiile au fost împărțite, atât pozitive cât și negative. Unii au lăudat-o pentru corpul pe care îl are, mai ales în urma unei nașteri, iar alții au criticat-o pentru că se postează prea indecent.

Jade Leboeuf nu s-a lăsat intimidată de comentariile negative pe care le-a primit, astfel că, la câteva zile distanță a postat o altă fotografie, în care apare acoperită, parțial, de un prosop. „Ca o duminică într-o miercuri”, a scris modelul la fotografia postată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed