Femeia celebră care a făcut dezvăluiri incendiare! Ce a văzut în raiul milionarilor. Soţul fotbalist i-a făcut toate poftele / Foto

Femeia celebră care a făcut dezvăluiri incendiare! A oferit detalii despre ce a șocat-o în vacanța din raiul milionarilor. Cristi Pulhac i-a făcut cel mai mare cadou și i-a îndeplinit toate dorințele.

Soția lui Cristi Pulhac, în șoc! A primit în dar o vacanță de lux în Dubai. Ce a spus despre cel mai unic moment din viața sa.

Cristi Pulhac i-a făcut cel mai mare cadou!

Cristi și Raluca Pulhac au fost plecați în Emiratele Arabe Unite!

Cei doi au organizat o vacanță de lux în Dubai, alături de băiețelul lor în vârstă de un an, Aris Cristian. Vestitul cuplu a mers într-o excursie în deșert, iar Raluca a ținut morțiș să împărtășească pe rețelele de socializare ”unicul moment”.

Cei doi s-au plimbat cu jeep-ul prin dunele de nisip. ”Deșertul, o experiență unică pe care o recomandăm tuturor!”, a scris bruneta pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Raluca 🎀 (@raluk_a)

Cristi și Raluca s-au căsătorit în anul 2015, iar în luna decembrie a anului 2022 au devenit pentru prima dată părinți.

”Am văzut-o și i-am oferit…”

Pulhac a recunoscut cum a sedus-o pe focoasa brunetă.

”Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea împresia.

Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon.

Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană!”, spunea Cristi Pulhac într-un interviu acordat pentru antenastars.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed