Femeia care i-a sucit mințile lui Cristi Tănase a revenit în lumina reflectoarelor. Diana Gureșoaie publică poze incendiare pe internet

Femeia care i-a sucit mințile lui Cristi Tănase a revenit în lumina reflectoarelor. Diana Gureșoaie publică poze incendiare pe internet.

Bruneta, cunoscută ca „Strâmba lui Dodel”, a stat departe de ochii curioșilor o perioadă destul de lungă.

Diana Gureșoaie publică poze incendiare pe internet

Diana Gureșoaie a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de 10 ani, după ce a apărut alături de Cristi Tănase. La vremea respectivă, acesta juca la FCSB. Idila a ținut pentu o perioadă prima pagină a tabloidelor.

 Acum, fosta iubită a lui Tănase s-a schimbat radical. A adoptat un nou stil de viață și spune că este pasionată de călătorii și sport. Diana Gureșoaie postează imagini destul de des pe contul de socializare, acestea fiind apreciate de internauți.

„Nu mi-a rămas niciun fotbalist în minte”

Diana Gureșoaie a fost foarte sinceră într-un interviu acordat cu ceva vreme în urmă, atunci când a vorbit despre relațiile pe care le-a avut.

”Am avut câteva relații cu câțiva fotbaliști. E un lucru greșit? Îmi plac bărbații înalți, frumoși. Nu mi-a rămas niciun fotbalist în minte.

Pe unii i-am înșelat, dar și ei m-au înșelat. Am știut întotdeauna ce sunt. I-am luat ca atare. Ei nu m-au luat pe mine ca atare și au încercat să mă schimbe tot timpul”, spunea Diana Gureșoaie anul trecut.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed