Femeia care a refuzat-o pe Simona Halep rupe tăcerea! De ce nu a primit românca invitaţie la Stuttgart. Anunţ uluitor al şefei turneului

S-a aflat de ce nu a primit Simona Halep invitaţie la Stuttgart. Anunţul uluitor a fost făcut chiar de șefa turneului. Femeia care a refuzat-o pe sportiva noastră rupe tăcerea. A spus clar.

După o pauză de un an și jumătate din cauza procesului de dopaj, Simona Halep a debutat în primul meci oficial. A fost prezentă în turneul de 1000 de puncte de la Miami. Sportiva a fost eliminată de Paula Badosa încă din primul tur.

Femeia care a refuzat-o pe Simona Halep rupe tăcerea!

Imediat după turneul de la Miami, Simona Halep a primit o invitație pentru a participa la turneul de la Charleston, însă a refuzat-o. Apoi, sportiva noastră nu a primit un wild card de la turneul de la Sttutgart, iar decizia a fost explicată în termeni mari de organizatoarea turneului, Anke Huber.

„Hotărâm cu atenţie pe cine vrem să sprijinim cu un wild card. Fiind un turneu din Germania, dorim, fireşte, să ţinem cont de responsabilitatea pe care o avem pentru tenisul feminin german. Ele nu au şansa de a intra pe tabloul principal aici prin calificări. De aceea le susţinem cu un wild card”, a afirmat directoarea turneului, Anke Huber.

Turneul din Germania va avea loc în perioada 15 aprilie – 21 aprilie și s-au ales deja 4 invitați. Angelique Kerber, numărul 342 WTA, Tatjana Maria numărul 48 WTA, Laura Siegemund numărul 91 WTA, și Emma Răducanu numărul 288 WTA.

Cel mai probabil, Simona Halep va participa la turneul de la Rouen, între 13 aprilie – 21 aprilie. Jucătoarele deja confirmate sunt Caroline Garcia, Sloane Stephens și Karolina Pliskova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed