Federația de Fotbal din Rusia l-a reclamat, UEFA l-a sancționat pe selecționerul Ucrainei, Oleksandr Petrakov

Rușii s-au plâns la UEFA de selecționerul Ucrainei! L-au acuzat pe Oleksandr Petrakov de „discriminare și prejudiciu politic”, după ce antrenorul și-a declarat public intenția de a lupta împotriva invadatorilor.

„M-am gândit că, dacă ei vin la Kiev, o să iau arma și o să-mi apăr orașul”, a spus Petrakov în aprilie, iar forul continental a luat măsuri. L-a sancționat pe Petrakov, susține Andii Pavelko, președintele Asociației Ucrainene de Fotbal.

„Isteria rușilor pentru conducătorul naționalei Ucrainei, Oleksandr Petrakoc, nu merită nici măcar cea mai mică atenție, pentru că plângerea lor lipsită de respect a fost deja rezolvată de UEFA.

Sigur, nu a existat nicio suspendare și nici nu a fost posibil vreodată. A existat un avertisment și o amendă minoră, pe care Asociația Ucraineană de Fotbal a avut onoarea s-o plătească.

Așa că rușii încearcă degeaba să ne facă să ne pierdem concentrarea înaintea unui meci foarte important pentru echipa națională a Ucrainei (n.r. cu Scoția, din Liga Națiunilor). Toată lumea este cât de concentrată poate și este gata să îi susțină pe băieți”, spune Pavelko, în presa britanică.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari