FCU Craiova rămâne cu posesia și cu impresia, Petrolul ia toate punctele! ”Lupii galbeni” și specialitatea casei, 1-O!

Peste zece mii de spectatori au primit-o pe FCU Craiova cu bucurie la Târgu Jiu. Iar oamenii lui Croitoru au dăruit masa cu fotbal, cu ocazii și adrenalină, încă din primele minute. Doar că scopul scuză mijloacele chiar și în sport, iar posesia zdrobitoare nu prea i-a fost Craiovei de folos.

Petrolul s-a închis ermetic, s-a apărat ca nimeni alta și a speculat la maximum ocazia pe care a avut-o. Brazilianul Jair a executat direct la vinclu o lovitură liberă de la 20 de metri și a reușit să înscrie ceea ce a rămas unicul gol al meciului.

De autobaza condusă imperial de Gabi Tamaș n-a mai trecut nimic. Ba da, a mai trecut ceva, s-a tras continuu în repriza a doua spre poarta lui Vâlceanu, dar unde n-a ajuns portarul petrolist, au rămas barele pe care Compagno le-a luat la țintă din toate pozițiile.

Până la urmă, Petrolul a câștigat și cu Craiova, tot cu 1-O, al treilea meci consecutiv. Încet, sigur și nebăgată în seamă, fosta campioană a României s-a cocoțat în liniște pe locul doi în clasamentul provizoriu al Ligii I.

FCU Craiova: Popa – Enache, Andre Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Marquet, Chițu – Compagno
Rezerve: Mogoșanu, R. Grigore, D. Albu, Sidibe, Van Durmen, D. Croitoru, Bahassa, Iancu, Cl. Bălan
Antrenor: Marius Croitoru

Petrolul: Vâlceanu – Meijers, Tamaș, Huja – Pashov, Cebotaru, Jair Tavares, Ticu – Cioiu, Ivanovski, Măzărache
Rezerve: Moroz, Olaru, Velisar, Horj, Dumitriu, Borta, Bratu, Tucaliuc, Irobiso
Antrenor: Nicolae Constantin

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari