FCSB vinde bilete și la Stavanger! Fanii lui Viking au luat cu asalt magazinele de tichete online pentru retur

Euforia victoriei neașteptate a favoritei în dauna FCSB-ului i-a încălzit pe fanii lui Viking Stavanger. Site-ul unde se comercializează bilete pentru manșa retur din Stavanger face cu greu față cererii, ceea ce i-a luat prin surprindere chiar și pe oficialii clubului norvegian.

„Stăteam și ne uitam în aplicația unde se vând biletele. A fost incredibil, vânzările au explodat. Vom umple stadionul”, a spus Kjartan Salvesen, directorul de marketing al lui Viking, pentru Aften Bladet.

„În minutele de după victoria cu FCSB, s-au vândut mii de bilete în timp record”, a mai spus oficialul lui Viking. Până astăzi, la ora prânzului, s-au vândut deja 6.500 de tichete, iar la meciul de joi ar urma să fie prezenți între 14.000 și 15.000 de spectatori.

„Au trecut 15 ani de când Viking s-a calificat pentru ultima oară în grupele unei competiții europene. Acum, clubul este la un pas de a realiza din nou această performanță, ceea ce ar însemna că vor intra în conturile clubului cel puțin 30 de milioane de coroane norvegiene (n.r – 3 milioane de euro).

Fanii ar urma să aibă posibilitatea de a vedea șase meciuri împotriva unor adversare puternice din Europa”, a mai titrat publicația norvegiană Aften Bladet.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari