FCSB face mutarea momentului! Nicolae Dică, direct vizat. Mihai Stoica anunţă două transferuri importante

FCSB face mutarea momentului imediat după ce s-a calificat în play-off-ul Conference League! Nicolae Dică este direct vizat. Managerul general, Mihai Stoica, anunţă două transferuri importante.

FCSB nu stă degeaba după calificarea în Europa. Mihai Stoica anunţă două mutări iminente care vor întări vicecampioana.

FCSB face mutarea momentului!

După FCSB – Dunajska Streda 1-0 şi cu calificarea deja obţinută vicecampioana se pregăteşte de play-off-ul Conference League. Acolo o va înfrunta pe Viking, locul 5 în Norvegia, pentru un loc în grupe. Cel mai probabil, Nicolae Dică va avea la dispoziție două nume noi pentru acel meci.

„Suntem aproape de doi jucători. Unul vine aproape sigur, de celălalt cred că suntem aproape, dar nu mai depinde de noi, ci de el, dacă acceptă ceea ce i-am propus.

Cred că vineri vom avea certitudinea cu unul dintre ei, iar cu celălalt până la sfârșitul săptămânii. Unul din campionatul intern, celălalt din afara țării.

Nu este vorba despre Ișfan. S-a pus problema doar înainte să vină David Miculescu. Sunt cumva pe același profil, iar noi suntem foarte mulțumiți de transferul lui David Miculescu”, a dezvăluit Mihai Stoica la Orange Sport.

FCSB i-a mai transferat în această vară pe Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna, Joonas Tamm, David Miculescu, Bogdan Rusu, Radu Boboc, Eduard Radaslavescu și Marco Dulca.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari