Favoritul lui Gigi Becali, în ipostaze șocante! Cristi Tănase are probleme grave. Mărturia teribilă a acestuia

Favoritul lui Gigi Becali a fost filmat în ipostaze șocante. Cristi Tănase are probleme grave. Fostul fotbalist a fost filmat beat în fața apartamentului său.

Ulterior, fostul căpitan de la FCSB a încercat să explice ce s-a întâmplat. Nu este prima dată când a fost surprins în ipostaze incredibile.

Cristi Tănase are probleme grave

Fostul căpitan de la FCSB a fost filmat în ipostaze incredibile. Acesta apare într-un filmuleț pe rețelele de socializare stând în fața ușii de la apartamentul său. Aparent pare beat, are câteva picături de sânge lângă el și un dinte lipsă.

”Salut, Dodele! Ce faci? Ce ai pățit? Ce ai pățit la gură? Îți curge sânge. Ce ai pățit? Ești bine?”, spune un bărbat pe filmare, despre care s-a aflat că era portarul imobilului.

Fostul fotbalist nu a putut să spună prea multe cuvinte. ”N-am pățit nimic, sunt bine”.

Fotbalistul a încercat să explice ce s-a întâmplat.

”Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni. Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distrează, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei.

Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam. Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a declarat fostul fotbalist pentru fanatik.ro.

”Nu eram drogat”

Cristi Tănase s-a retras din activitate în urmă cu un an și jumătate. La finalul anului trecut, acesta a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins drogat la volan.

”Nu eram drogat. Se va vedea asta când vor ieși rezultatele probelor de sânge pe care le-am dat. Am dat în judecată Poliția. Am înțeles că durează un an, doi procesul. Parcă am omorât pe cineva, așa urât s-a scris atunci despre mine. Cu ce am greșit, am deranjat pe cineva? Eu nu m-am ferit niciodată în viața mea, nici când jucam la Steaua. Îmi asum tot ce fac. Dar acum parcă presa dă prea rău presa în mine.

Am văzut că unii dintre foștii mei colegi și-au dat cu părerea despre mine, dar nu știau despre ce e vorba. Mi-a plăcut ce a zis nea Gigi ceva de genul: ”E vaccinat, poate să facă ce vrea”, a mai spus Tănase pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed