Favoritul lui Gigi Becali, dat de gol! Dezvăluiri incendiare despre femeia care i-a sucit minţile lui Bănel Nicoliţă. S-a aflat totul

Favoritul lui Gigi Becali, dat de gol! Dezvăluiri incendiare despre femeia care i-a sucit minţile lui Bănel Nicoliţă. S-a aflat totul. Chiar fostul jucător de la FCSB a oferit mai multe amănunte.

S-au aflat amănunte incendiare despre noua femeie din viaţa lui Bănel Nicoliţă. Este vorba despre tânăra care l-a ajutat să treacă peste divorţul de Cristina.

Favoritul lui Gigi Becali, dat de gol!

Bănel Nicoliță a suferit enorm după divorţul de Cristina Nicoliţă. Căsnicia celor doi a luat sfârşit în 2020. Cristina nu a fost de acord ca fostul stelist să investească la Făurei şi s-a ajuns la separare.

Bănel Nicoliță și-a revenit cu greu după marea lovitură a vieții lui. Cele două fetițe ale lui au rămas în grija mamei. Bănel le plătește lună de lună pensia alimentară și nu ratează nicio ocazie să se vadă cu ele.

acum, a reuşit să-şi refacă viaţa. Se iubeşte cu o altă femeie, dar s-a ferit să se afișeze în spațiul public alături de iubita lui. Totuși, cei doi sunt nelipsiți de la școala de fotbal care poartă numele fostului jucător.

Bănel este ajutat de iubită cu tot ce are nevoie. Ea stă și la antrenamente și se pare că fotbalul este marea ei pasiune. A și făcut cunoștință cu Amalia şi Natalia, cele două fete ale lui Nicoliță. Urma să se întâlnească chiar și cu fosta soție a lui Bănel.

„Ce a fost a fost. Noi trebuie să luptăm pentru fete, să le oferim tot ce au nevoie. Și să le oferim o educație frumoasă. Pentru ei, pentru copii, noi sunem modele, și dacă modelele nu sunt bune, atunci și ei vor face la fel. Dacă noi ne respectăm, atunci cu siguranță fetele noastre au ce să învețe de la noi.

Sunt într-o relație, acea persoană mă bucură. Mă ajută la școala mea de fotbal. Chiar pot să spun că am făcut școala asta alături de ea și îi mulțumesc că este zi de zi la antrenamente cu mine. Asta înseamnă până la urmă să iubești pe cineva și să construiești împreună„, a declarat Bănel Nicoliță, conform viva.ro.

Fostul internațional are 38 de ani și anunță că, cel puțin pentru moment, nu se gândește să facă o nouă nuntă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed