Fanii olteni își pot cumpăra bilete pentru derby-ul FCU Craiova – CSU Craiova. Cât trebuie să scoată din buzunar

FCU Craiova a anunțat că a pus la vânzare biletele pentru derby-ul cu marea rivală CSU Craiova. Partida se va juca pe stadionul „Ion Oblemenco”, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 19:00.

Biletele din sectorul destinat oaspeților se pot achiziționa începând de marți, 22 noiembrie. Aceștia au la dispoziție aproape 6.000 de tichete, capacitatea Peluzei Sud de pe Ion Oblemenco. Prețul unui bilet este de 10 lei.

În primele trei zile s-au vândut aproape 2000 de bilete. Capacitatea stadionului este de 30.944 de locuri.

„Timpul trece cu pași repezi și ne apropiem de ziua în care Știința va disputa, din nou, un meci oficial. Pentru partida care va avea loc pe 3 decembrie, toți cei care au rămas drepți în fața culorilor alb-albastre își vor putea achiziționa de mâine, începând cu ora 13, de la Magazinul Oficial al Clubului, bilete în Peluza Sud, sectorul în care vor fi alocate aproximativ 6000 locuri, la prețul de 10 RON.

Să facem spectacol în Bănie și să luptăm pentru victorie în număr cât mai mare!”, au transmis oltenii de la FCU Craiova pe pagina oficială de Facebook.

Adrian Mititelu: „Avem numai finale”

Echipa lui Adrian Mititelu are un program infernal în luna decembrie. Oltenii joacă împotriva celor de la Petrolul Ploiești (Cupa României, Liga 1), CSU Craiova și FC Argeș.

„Nici în cele mai pesimiste gânduri nu mă așteptam să fim pe locul 15, e incredibil! Încă sunt de părere că e un vis, un coșmar, dar viața m-a învățat că trebuie să te aștepți mereu la ce e mai rău. Sunt tăbăcit, învățat.

Va fi un final de an incandescent. Avem numai finale, 4 meciuri foarte grele în decembrie. Vom avea o iarnă foarte grea”, a declarat Adrian Mititelu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari