Exclusiv. O nouă lovitură pregătită de Gigi Becali? Rezultatul de care depinde totul. Pe cine ar fi pus ochii latifundiarul din Pipera

Gigi Becali a dat drumul la robinetul cu bani. După ce şi-a anunţat retragerea din fotbal, latifundiarul din Pipera s-a sucit şi a început să investească masiv în transferuri. I-a achiziţionat pe David Miculescu, Marco Dulca, Eduard Radaslavescu şi Radu Boboc.

Mutările lui Gigi Becali au venit după ce echipa s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League, dar şi după ce a încasat 3 milioane de euro după cedarea căpitanului Florin Tănase.

O nouă lovitură pregătită de Gigi Becali?

Acum, Gigi Becali se pregăteşte să-l vândă şi pe portarul Ştefan Târnovanu. Chiar şeful FCSB a recunoscut că a avut o ofertă clară, de 5 milioane de euro. O echipă din Franţa şi una din Portugalia ar fi dispuse să-l achiziţioneze pe tânărul portar sosit de la Poli Iaşi.

Mai mult, latifundiarul din Pipera a şi achitat procentele pe care le mai avea Poli Iaşi din drepturile goalkeeperului. Mutarea ar urma să se facă vineri după meciul din turul 3 preliminar al Conference League. Chiar Becali a spus că până vineri nu vrea să mai spună nimic, semn că mutarea ar fi ca şi perfectată.

Dacă Ştefan Târnovanu pleacă de la FCSB, Gigi Becali ar fi obligat să se reorienteze. Vicecampioana ar rămâne doar cu soluţia Andrei Vlad, cel care a dovedit nesiguranţă de mai multe ori între buturile echipei roş-albastre.

Pe lista lui Gigi Becali ar fi şi portarul Botoşaniului, Eduard Papp. Soluţia ar fi la îndemână pentru cei de la FCSB, mai ales că Becali a luat, în trecut, mai mulţi jucători de la echipa din Moldova. Ultimele achiziţii au fost Dawa şi Edjouma.

Antrenorul Botoşaniului, Mihai Teja, este conştient că pentru oferta corectă Papp ar putea ajunge sub comanda lui Nicolae Dică. Ar avea şi înlocuitor pentru portar. În această vară a ajuns la FC Botoşani Andrei Ureche, fost portar al celor de la Academica Clinceni. „Nu stiu nimic despre o eventuală ofertă! Nu am auzit de aceste lucruri, dar dacă ar fi o sumă corectă şi pentru club, dar şi pentru jucător ar fi un pas înainte pentru el. Asta e viaţa! Suntem obişnuiţi cu aceste mutări. Au plecat mulţi jucători pe sume importante. Nu poţi să îi ţii dacă sunt bani mulţi şi pentru club şi pentru ei”, a spus antrenorul Botoşaniului, Mihai Teja, în exclusivitate pentru SPORTBULL.RO.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari