Este oficial. Cine îi ia locul lui Costel Lazăr în funcția de președinte la Petrolul

Costel Lazăr nu mai este președintele clubului Petrolul Ploiești. În adunarea generală s-a stabilit că locul acestuia va fi luat de Claudiu Tudor.

Gruparea prahoveană a emis un comunicat în care a anunțat totul. În plus, s-a făcut și un apel către toți cei care vor să susțină echipa.

Costel Lazăr a plecat de la Petrolul

”Întrunită astăzi, Adunarea Generală a Asociaților Fondatori l-a mandatat pe directorul sportiv Claudiu Tudor să preia, pentru perioada imediat următoare, atribuțiile președintelui Costel Lazăr.

Totodată, AGA a stabilit ca prioritară demararea formalităților pentru transformarea Asociației în Societate pe Acțiuni, începând din vara anului 2023.

În acest sens, lansăm un apel către toți reprezentanții mediului de afaceri ploieștean și prahovean să vină alături de clubul nostru, într-un moment dificil, orice sprijin urmând să se regăsească, în formă oficială, în viitoare structură juridică a societății noastre. Doar împreună putem duce mai departe istoria FC Petrolul Ploiești”, a transmis Petrolul, pe Facebook.

În ciuda problemelor financiare prin care trece, Petrolul Ploiești este pe locul 6 în Liga 1, după ce a adunat 29 de puncte.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari