Englezii se implică în scandalul momentului! Mesaj pentru Novak Djokovic. Sârbul i-a făcut praf pe susținătorii lui Holger Rune

Englezii se implică în scandalul momentului. Jurnaliștii caută explicații după ce publicul de la Wimbledon i-a fost ostil lui Novak Djokovic în mai multe rânduri. La final, sârbul le-a răspuns pe măsură.

Ultima dată s-a întâmplat la meciul cu Holger Rune, din optimile de finală, câștigat de sârb,  scor 6-3, 6-4, 6-2. Djokovic și-a păstrat calmul în timpul meciului, dar la final a izbucnit. 

Mesaj pentru Novak Djokovic

Jurnaliștii de la Express.co.uk caută explicații pentru ceea ce s-a întâmplată în tribune la Wimbledon. Englezii spun că fanii doresc ca în orice sport să aibă parte de dramatism, de tensiune, dar meciul dintre Nole și Holger a fost fix pe dos. Suspansul a lipsit, după ce sârbul a controlat meciul.

Cei de la Express.co.uk mai spun și că unele dintre cântecele fanilor au fost interpretate greșit de către Djokovic.  „Ruuuuuuuune” a fost înțeles de Novak precum un huiduit. La final, fostul număr 1 ATP le-a urat fanilor „noooooooooapte buuuuuună”.

„În orice sport în care nu sunt angrenate echipe sau jucători ai publicului gazdă, fanii vor un final dramatic. Toți fanii care se uită la EURO 2024 adoră un gol în ultimul minut sau loviturile de departajare.

Fanii Formulei 1 sunt mai captivați atunci când doi piloți își dispută victoria roată la roată până la finalul cursei. Spectatorii cărora le place boxul vor o luptă „sângeroasă” și care să se întindă pe durata a 12 reprize.

Nu înseamnă că acești fani urăsc pe unul dintre sportivi sau una dintre echipe, ci doar vor emoție și dramă, ceea ce face până la urmă sportul atât de special.

Exact asta s-a întâmplat pe terenul central luni seara. O victorie confortabilă în minimum de seturi, oricât de impresionantă ar fi evoluția învingătorului, nu atrage atât de tare publicul.

Fanii au vrut doar să-l ajute pe favoritul 15, Holger Rune, să lupte, deoarece au văzut că are probleme. Au dorit ca banii pe care i-au dat pe bilet să merite și să aibă parte de un thriller de cinci seturi. Nu îl urăsc pe Djokovic și nici nu l-au tratat cu lipsă de respect.

Cântecele fanilor care aveau un „Ruuuuuuune” prelungit au fost înțelese de Novak ca fiind huiduieli, ceea ce este pe undeva de înțeles. Faptul că acoperișul a fost tras a făcut ca sunetul să fie și mai profund.

În vâltoarea luptei, ar putea fi dificil de interpretat ceea ce spuneau unii dintre fanii din tribune”, au scris cei de la Express.co.uk.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed