Emma Răducanu, implicată într-un scandal uriaş! Dezvăluirile jucătoarei cu tată român au produs valuri imense. Reacţii uluitoare

Emma Răducanu, implicată într-un scandal uriaş! Dezvăluirile jucătoarei cu tată român au produs valuri imense. Reacţii uluitoare. Fosta câştigătoare de turneu de Mare Şlem este pusă la zid în mediul online.

Emma Răducanu a avut o ultimă ieşire publică extrem de controversată. Jucătoarea cu tată român, aflată pe locul 212 WTA, a dat o serie de declaraţii controversate.

Emma Răducanu, implicată într-un scandal uriaş!

Emma Răducanu, jucătoarea care reprezintă Maria Britanie a vorbit despre începuturile carierei. I-a atacat subtil pe părinții ei. „La început, tata m-a forțat să merg la tenis. Nu îmi plăcea. Ulterior, când am crescut, tenisul a devenit o prioritate pentru mine. Părinții mei erau foarte insistenți, dar nu-i învinuiesc. Am evoluat contra unor juniori talentați, cu părinți mai înțelegători, care acum nu mai joacă tenis”, a spus sportiva, conform The Times.

Apariţia interviului a creat rumoare, dar şi un mare scandal. Fanii au reacționat dur pe platforma X. Au postat mai multe comentarii acide la adresa părinților sportivei.

„Ei bine, asta sună ca naiba!”,  „Îmi pare rău pentru ea. Sper ca până la urmă să facă ceea ce o face să se simtă bine, pentru că așa vrea ea. Chiar dacă nu e tenisul.” „Nu e surprinzător, având în vedere trecutul părințiilor ei.”

„E ceva clasic, mai ales dacă ai un părinte din Asia. Am trecut prin ceva asemănător, doar că m-am accidentat. Eram și slabă la tenis, iar părinții au renunțat.” „E foarte trist. Dar nu e o surpriză. Asta explică de ce încearcă să se bucure de ce i-a adus tenisul, dacă de tenis nu se bucură”, sunt doar câteva dintre mesaje.

„Părinții mei s-au opus categoric ideii de a avea iubiți. Spuneau că îmi afectează programul de antrenamente. Când eram mai tânără nu aveam voie nici măcar să ies cu prietenele mele. De multe ori aveam resentimente față de ei. Dar ulterior asta m-a făcut să fiu foarte încrezătoare și să mă simt bine cu mine însămi, ceea ce e un avantaj”, a mai spus Emma Răducanu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed