Emma Răducanu, decizie radicală. Ce a făcut sportiva cu tată român după ce a fost eliminată de la Doha: ‘Nu am simțit că sunt în meci’

Emma Răducanu, decizie radicală. S-a aflat ce a făcut sportiva cu tată român după ce a fost eliminată de la Doha. Chiar jucătoarea a fost cea care a făcut totul public după eliminarea din turneu.

Britanica a decis să-și modifice tot programul. Emma a revenit pe teren în luna ianuarie, după ce sezonul trecut a fost compromis din cauza problemelor medicale cu care s-a confruntat.

Emma Răducanu, decizie radicală

Campioana de la US Open 2021 a decis să-și modifice programul de turnee după ce a fost eliminată, luni, în primul tur la turneul WTA 1.000 de la Doha, Qatar Open.

Răducanu (262 WTA) a fost învinsă de Anhelina Kalinina (30 WTA) la Doha, cu 6-0, 7-6 (8/6).

„Este greu pentru mine să reobişnuiesc cu programul circuitului. Vine un turneu şi apoi urmează altul imediat. Trebuie să-mi programez turneele un pic mai bine şi să încerc să adun mai multe meciuri”, a spus Răducanu pentru Sky Sports.

În cazul în care dorea să joace săptămâna următoare la Dubai, jucătoarea de tenis avea nevoie de wild card, dar potrivit presei nu va participa. Va reveni pe teren la  Indian Wellls şi Miami în martie.

Emma Răducanu s-a operat anul trecut la încheieturi și la gleznă și a lipsi din circuit aproape 8 luni. A revenit în luna ianuarie și a pierdut în turul secund la Auckland, la Australian Open şi la Abu Dhabi, înainte de eliminarea de la Doha.

„M-am chinuit cu totul. Serviciul, returul, lovitura de forehand, cea de rever. Să fiu sinceră, nu am simţit că sunt în meci. A fost o combinaţie de factori. Cinstit, am nevoie să mă antrenez afară mai mult. Pentru că este diferit, lumina, umbrele, este greu să văd mingea. Abia spre sfârşit am reuşit. Când tenisul nu este acolo, trebuie cel puţin să încerci să lupţi şi cred că am făcut asta în al doilea set”, declara jucătoarea după ce a părăsit turneul de la Doha.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed