Emma Răducanu a împlinit 20 de ani. Locația în care a decis sportiva să-și petreacă ziua de naștere

Petrecere în familia Emmei Răducanu. Jucătoarea de tenis a împlinit duminică, 13 noiembrie, 20 de ani.

Britanica de origine română a decis să petreacă într-o locație de lux și a postat și o fotografie pe contul său de Instagram. Emma a ales un hotel de lux, Four Seasons din Hampshire.

Nu doar familia i-a fost aproape. O parte din sponsorii săi i-au transmis mesaje.

Emma Răducanu sărbătorește împlinirea vârstei de 20 de ani! Îi dorim ambasadoarei mărcii Porsche toate cele bune de ziua ei și abia așteptăm să vedem ce îi rezervă viitorul”, au scris cei la Porsche.

După ce a câștigat titlul la US Open, mai multe companii celebre (Nike, Wilson, Dior, Tiffany & Co., Evian, British Airways, Vodafone și HSBC Sport.)s-au înghesuit să semneze contracte cu Emma Răducanu.

De altfel, sportiva a aprins lumânările de sărbători la celebrul magazin Harrods din Londra, inaugurând Fabuloasa Lume Dior.

“A fost extraordinar să văd câtă lume a venit şi susţinerea pentru o expoziţie senzaţională. Cred că nu s-a mai făcut aşa ceva niciodată, să se preia toate vitrinele de aici, de la Harrods. Este o dovadă a muncii extraordinare a Dior”, a spus jucătoarea de tenis care este ambasadoarea Dior.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

  1. La multi ani cu sanatate si mult succes in tennis.! Sucesul nu l-a gestionat prea grozav si cred ca familia greseste fiind multumuti cu partea materiala, evenimente, sponsori si au uitat de activitatea sportiva schimba des antrenori, sau nu vrea nici unul..
    Nici zambetul nu mai e acelasi, era contagios, ceva intre inocenta unui copil si o femeie exotica. Spzr sa aie un viitor bun

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari