Edi Iordănescu va fi uimit! Mesaj clar al lui Vlad Chiricheș. Greşeala făcută de fundaşul celor de la FCSB

Edi Iordănescu va fi uimit de ceea ce a declarat Vlad Chiricheş. Ce greşeală a făcut fundaşul celor de la FCSB. Mesaj clar al fostului căpitan al echipei naţionale înaintea EURO 2024. A recunoscut tot.

Revenit după o pauză lungă, provocată de o accidentare, Vlad Chiricheș a dat o declarație care a stârnit puțină neliniște. Fundașul celor de la FCSB își dorește să fie in lotul pentru EURO 2024.

Ce a declarat Vlad Chiricheș?

Chiricheş a avut un mesaj pentru Edi Iordănescu. A spus că unul dintre obiectivele sale este să fie în lotul pentru EURO 2024. Întors recent pe gazon, după accidentare, fotbalistul a revenit asupra declaraţiei și a clarificat situația. Acesta regretă afirmația despre faptul că vrea să fie prezent în lotul echipei naționale, lucru care ar putea provoca tensiune în vestiarul tricolorilor.

Pe postul său, Edi Iordănescu i-a convocat pe Andrei Burcă și Radu Drăgușin.

Obiectivele lui Chiricheș!

„Cumva după ce m-am operat, mi-am trasat două obiective mari. E important acum să revin, să joc şi sper la final să pot spune că le-am îndeplinit. (n.r. – te referi la naţională) Da, nu mă ascund că îmi doresc să joc la naţională, e important să revin acum şi să joc restul meciurilor, apoi vedem ce decizie se va lua.

Din câte îmi aduc aminte, în perioada 2016 nici eu nu jucam foarte mult la echipa de club, dar la turneul final m-am simţit ca şi cum aş fi jucat. Cred că ideea de prezenţă la un Campionat European îţi dă suflu, îţi dă împlinire şi te ajută să dai tot ce ai mai bun în momentul ăla.

Când a fost prima convocare?

Sunt sigur că naţională m-a ajutat foarte mult în cariera mea, de la Piţurcă, care m-a chemat când eram la Pandurii, nimeni altcineva n-ar fi făcut-o. Şi continuitatea cu Iordănescu, Contra, Daum, Rădoi. Au fost oameni care au avut încredere în mine şi m-au ajutat foarte mult. Şi, normal ca şi statutul meu de la naţională m-a ajutat în multe momente să am oferte de la echipe importante, din Italia, Anglia, sunt sigur că m-a ajutat foarte mult naţionala„, a declarat Vlad Chiricheş la orangesport.ro.

Vlad Chiricheș are 72 de selecții în echipa națională, în ultimii 13 ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed