Edi Iordănescu și-a explicat alegerile și neconvocările lui Niță, Mitriță și Maxim: `Să nu mă înțelegeți greșit`!

Selecționerul Edi Iordănescu a răspuns acuzațiilor care i s-au adus în ultimele zile după convocările făcute pentru partidele cu Finlanda și Bosnia.

Iordănescu a fost aspru criticat de Marius Șumudică, care a declarat că nu înțelege cum Alexandru Maxim și Alexandru Mitriță au fost „uitați”.

Marius Șumudică atac frontal la Edi Iordănescu

În urmă cu o zi, intr-o intervenție telefonică, Marius Șumudică s-a arătat uimit de selecția făcuta de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia.

”Cum să nu fie Maxim sau Mitriță la echipa națională? Noi plângem după Ianis Hagi, că e accidentat. La fiecare interviu, văd că Edi Iordănescu plânge după Ianis Hagi, dar Maxim și Mitriță, care fac diferența? Suntem nebuni?”, s-a revoltat Șumudică la Digisport.

Edi Iordănescu a rupt tăcerea

Selecționerul a ținut să-și prezinte argumentele care l-au făcut să nu îi mai cheme la lot pe Niță, Maxim și Mitriță.

„Sunt persoane capabile care mă aduc la curent cu ce se întâmplă. Am văzut că s-a discutat foarte mult, mere se va întâmpla asta. S-a vorbit despre Niţă, după familia lui, eu sunt următoarea persoană cu care a vorbit cel mai mult în ultima perioadă.

Avem însă trei portari tineri, cu mult potenţial şi garantez asta. Niţă a fost jucătorul anului, a fost foate important pentru echipa naţională, dar nu este în proces de pregătire cu echipa de club. Are un an de când nu a mai evoluat.

S-a vorbit despre Maxim şi Mitriţă. Oricine are uşile deschise la echipa naţională. Maxim are un caracter special, a fost mult timp în circuitul naţionalei. Maxim arată lucruri bune la echipa de club.

Nu mă înțelegeți greșit, dar o condiție fundamentală pentru echipa naţională este dorinţa extremă de a veni şi a da totul. Doresc jucători care vin cu încredere”, a declarat Edi Iordănescu la conferința de presă de dinaintea partidei cu Finlanda.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari