Edi Iordănescu se va enerva cumplit! Tupeu incredibil al impresarului lui Radu Drăguşin. Cum vrea să facă legea la echipa naţională

Edi Iordănescu se va enerva cumplit! Tupeu incredibil al impresarului lui Radu Drăguşin, care vrea să facă legea la echipa naţională.

Florin Manea și-ar dori ca jucătorul pe care îl reprezintă să fie căpitanul naționalei și nu Nicolae Stanciu, care joacă în Arabia Saudită.

Edi Iordănescu se va enerva cumplit

Florin Manea ar putea strica atmosfera la echipa națională cu ultimele declarații făcute înaintea meciului cu Elveția. Impresarul vrea ca Radu Drăgușin, clientul său, să preia cât mai repede banderola de căpitan al naționalei.

„Cu siguranță Radu va fi noul lider al naționalei. Dacă se va și transfera la un club mare… E născut să fie lider, se impune în timpul jocului. A învățat bine și tactic, are 12 meciuri și niciun cartonaș galben. În Italia e mare lucru, înseamnă că te poziționezi foarte bine dacă n-ai niciun galben în 12 meciuri.

Nicușor Stanciu e un jucător cu care am lucrat, îl știu de mic, dar cred că-l va urma Radu. Mai ales din vară, dacă se va transfera la un club important.

Cu tot respectul pentru Nicușor, e un pic ciudat să te duci la EURO cu un căpitan de la Damac”, a afirmat Manea, conform playsport.

Nicolae Stanciu a îmbrăcat până acum de 65 tricoul naționalei, fiind unul dintre cei mai experimentați fotbaliști din lotul lui Edi Iordănescu. De partea cealaltă, Radu Drăgușin (Genoa) are 12 meciui jucate pentru România.

România – Elveția se joacă în această seară, de la ora 21.45, pe Arena Națională.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed