Edi Iordănescu pleacă de la echipa naţională?! Ofertă importantă primită de către selecţioner. Dezvăluiri de ultimă oră din interior

Ofertă importantă venită pentru Edi Iordănescu! Dezvăluri de ultimă oră din interior despre selecționerul echipei naționale. Pleacă sau nu de pe banca tehnică. Contractul de prelungire nu a fost semnat.

Edi Iordănescu nu a semnat încă cu FRF contractul de prelungire pentru banca tehnică a echipei naționale. Contract care va expira imediat după EURO 2024.

Edi Iordănescu pleacă de la echipa naţională?!

Se pare că Edi Iordănescu a atras atenția după ce a reușit calificarea echipei naționale la Campionatul European din Germania, din vară, după 8 ani.

Datorită parcursului excelent și faptul că echipa a încheiat grupa pe primul loc, selecționerul a primit o ofertă din partea Legia Varșovia, cea mai titrată echipă din campionatul Poloniei.

Conform digisport.ro, oficialii echipei l-ar fi desemnat pe Octavian Moraru, director sportiv la Radomiak, echipă din prima ligă din Polonia, și bun prieten cu Edi, să îl convingă pe selecționer să accepte oferta din partea clubului.

Iordănescu se află în fruntea naționalei din ianuarie 2022. Înainte de a fi selecționerul României, acesta a fost pe banca tehnică a FCSB-ului, unde a stat doar 3 luni. Iordănescu a mai antrenat echipe precum CFR Cluj, Astra, Gaz Metan, CSKA Sofia, Pandurii și FCM Târgu Mureș.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed