Edi Iordănescu, mulțumit de egalul cu Finlanda: ‘Am arătat că putem juca fotbal. O să tragem linie după meciul cu Bosnia’

România nu a obținut decât o remiză în meciul cu Finlanda din Liga Națiunilor, scor 1-1, și este pe ultimul loc în grupă. Selecționerul Edi Iordănescu este totuși mulțumit de jocul elevilor săi.

„Am pregătit meciul pentru victorie. Eu am vrut să pregătesc o echipă pentru viitor. Am arătat că avem viitor, ca putem juca fotbal și că putem produce rezultate. Mi-a plăcut atitudinea jucătorilor, au arătat că au caracter. Când am primit gol am reacționat bine. Mă bucur că jocul a arătat mai multă personalitate.

Ne-am asumat riscuri pentru că am alergat după gol. Fiecare a dat tot ce a avut mai bun.

Dacă rezultatele erau puțin mai bune în vară…acum aveam mai mult entuziasm. Într-un timp scurt o să ne putem ridica”, a spus Edi Iordănescu după meci.

De asemenea, Iordănescu a vorbit și despre posibilitatea de a pleca de la naționala României.

„Hai să așteptăm ultimul meci. Vreau un rezultat pozitiv cu Bosnia. Simt că mi s-au făcut nedreptăți. După două jocuri amicale se discuta dacă mai continui. Nu este normal. Cer încredere și răbdare. Trebuie să ne regăsim spiritul și răbdarea. Am muncit să ajung aici. Dacă aveam mai mult timp cu echipa puteam schimba lucrurile mai repede”, a mai spus Iordănescu.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari