Edi Iordănescu a uimit pe toată lumea! Dezvăluiri uluitoare după victoria contra Ucrainei. Un fost mare stelist a spus clar

Edi Iordănescu a uimit pe toată lumea cu rezultatul obținut de echipa sa! Dezvăluiri uluitoare după victoria contra Ucrainei din meciul de debut al României. Un fost mare stelist a vorbit la finalul partidei.

România s-a impus neașteptat în fața Ucrainei, scor 3-0, în primul meci de la EURO 2024. Jucătorii pregătiți de Edi Iordănescu au fost invincibili și au reușit un rezultat excepțional.

Edi Iordănescu a uimit pe toată lumea!

Fostul mare fotbalist, Marius Lăcătuș (60 de ani) a vorbit după victoria obținută de România la EURO. Acesta este de părere că naționala noastră este ”ca și calificați” în optimile de finală ale Campionatului European.

”Am trăit cu emoții înaintea jocului. Mă așteptam să facem un joc bun, dar nu să fim în situația în care să câștigăm cu 3-0. Ne-au produs o surpriză plăcută. Suntem ca și trecuți de grupe. Am făcut un joc bun, aproape de perfecțiune.

Când au simțit că se poate au reușit să înscrie. Pe faza defensivă, din punct de vedere individual, nu am făcut nicio greșeală. Am stat bine în teren. Aportul celor trei din față…

Drăgușin s-a implicat bine pe faza defensivă. Edi a fost foarte inspirat în alcătuirea primului 11”, a spus Marius Lăcătuș, la Digi Sport.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj după victoria României!

Klaus Iohannis, președintele țării, a felicitat delegația României pentru victoria din meciul cu Ucraina, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale.

”Emoţionantă victoria de astăzi a echipei noastre de fotbal în meciul de debut la EURO 2024. Felicitări tricolorilor pentru această realizare şi mult succes în continuare! Hai, România!”, a transmis Klaus Iohannis, pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed