Edi Iordănescu a primit ordin! Jucătorul care nu trebuie să lipsească de la EURO 2024. E crucial pentru echipa naţională

S-a nominalizat jucătorul care nu trebuie să lipsească din lotul naționalei lui Edi Iordănescu, la turneul final din Germania! Prezența atacantului la prima reprezentativă este crucială pentru soarta în grupe.

Florentin Petre îl vrea pe Louis Munteanu la EURO 2024! I-a transmis lui Edi Iordănescu ce se va întâmpla dacă tânărul nu va fi titular.

Edi Iordănescu a primit ordin!

Florentin Petre susține faptul că Louis Munteanu este cel mai în formă atacant român! În cadrul sezonului curent din Superliga, jucătorul legitimat la Fiorentina și împrumutat la Farul Constanța, a marcat 7 goluri pentru ”marinari”.

Selecționerul nu a luat în calcul prezența lui Munteanu în cadrul amicalelor României cu Irlanda de Nord și Columbia, însă este sfătuit de către mai multe personalități din fotbalul românesc să îl cheme pe atacant direct la EURO 2024.

”Louis Munteanu este cel mai în formă jucător din campionatul românesc, la atacanți mă refer. Eu cred că la stilul de joc pe care îl avem, la abilitățile pe care el le are, eu cred că ar fi cel mai în măsură să înceapă următoarele jocuri.

E păcat de el pentru că e în formă. Nu poți să începi fără un jucător cu asemenea calități!”, a spus Florentin Petre la fanatik.ro.

Louis Munteanu, dorit și la Rapid, și la FCSB

Atacantul se află, în prezent, sub comanda lui Gică Hagi, până la finalul sezonului curent. Gigi Becali și Dan Șucu și-au manifestat clar dorința unui împrumut al tânărului, la FCSB, respectiv la Rapid.

„Să vă spun realitatea, noi chiar ni-l dorim pe Louis Munteanu. Este unul dintre cei mai valoroşi jucători. Normal că ni-l dorim, este ţinta noastră pentru vară. Mai ales dacă Albion Rrrahmani va pleca.

Este o ţintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi, este tânăr. Poate să facă uşor parte din proiectul Rapidului. Repet, nu am venit înaintea meciului cu Farul că ni-l dorim.

Aţi văzut, a venit Louis Munteanu şi ne-a dat două goluri. Nu este frumos nici pentru Farul, nici pentru competiţie să anunţi înaintea meciului. Sunt nişte lucruri pe care nu le faci.

Este un jucător român, polivalent, tânăr, jucător de naţională. Normal că suntem interesaţi de el, dar nu mi se pare normal să facem public înaintea meciului direct cu Farul!”, a declarat Victor Angelescu pentru sursa mai sus citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed