Edi Iordănescu a dat verdictul! Obiectiv clar pentru tricolori. Ce spune despre prelungirea contractului

Edi Iordănescu a dat verdictul după tragerea la sorți din Liga Națiunilor. Selecționerul a anunțat care este obiectivul elevilor săi.

Antrenorul a vorbit și despre viitorul său la cârma naționalei. FRF i-a propus prelungirea contractului, dar deocamdată acesta nu a semnat.

Edi Iordănescu a dat verdictul! Obiectiv clar pentru tricolori

Joi seara, la Paris, a avut loc tragerea la sorți pentru Liga Națiunilor. România va întâlni
Kosovo, Cipru şi Lituania sau Gibraltar. Selecționerul spune că obiectivul elevilor săi trebuie să fie primul loc.

“E prematur să ne hazardăm acum în analize cu privire la adversari. Mai sunt luni bune, o perioadă de transferuri în vară care poate schimba situaţia multor jucători, atât de la naţionala noastră, cât şi de la adversare. Va conta mult cât şi cum vor juca băieţii noştri până la toamnă, dar şi fotbaliştii rivalelor noastre din grupă.

Cert este un singur lucru, obiectivul României trebuie să fie primul loc, iar asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o şansă importantă, în paralel cu preliminariile clasice, pentru o eventuală calificare la barajul pentru Cupa Mondială 2026.

Până atunci, concentrarea noastră maximă este însă pe EURO 2024 şi tot ce înseamnă abordarea optimă a turneului final. De la situaţia îngrijorătoare pe care o au la cluburi mai mulţi jucători importanţi ai naţionalei noastre, până la meciurile de pregătire programate în luna martie, întreaga mea atenţie este în această direcţie.”, a spus selecţionerul, potrivit frf.ro.

 Edi Iordănescu a vorbit și despre contractul său care expiră după EURO 2024.

“Deşi observ că situaţia mea contractuală continuă să fie un subiect de presă, vă asigur că sunt total concentrat pe munca pe care trebuie să o depunem ca România să se prezinte cât mai bine posibil la EURO 2024. Orice alte discuţii chiar nu îşi au rostul acum. Există timp pentru toate, important e să încercăm să rezolvăm priorităţile”, a mai spus selecționerul României.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed