Edi, pe asta ai învățat-o de la Ancelotti? Criticat că a adus la un jucător accidentat, Iordănescu a explicat: `I-am întins o mână`!

Florinel Coman a jucat ultima dată la naţională în martie 2021, la meciul cu Macedonia de Nord (3-2), când a părăsit terenul accidentat, în minutul 14.

Au urmat luni în șir de chin, până și-a revenit. Coman a fost uns apoi căpitan la FCSB și a apucat să joace12 meciuri în acest sezon și să dea și două goluri. Totuși, ”Mbappe” – așa cum l-a supranumit patronul Becali – nu este chiar în cel mai bun moment. Și pe deasupra, Nicolae Dică a dezvăluit aseară că fotbalistul ar fi accidentat.

Și totuși, Florinel Coman este unul dintre cei 4 jucători de la FCSB chemați de Iordănescu junior la națională pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia. Iar pe marginea convocării lui s-au născut controverse.

Juniorul, proaspăt școlit la Real Madrid de don Carlo Ancelotti, a lăsat mască pe toată lumea când a explicat de ce l-a convocat pe Coman, în asemenea circumstanțe.

”Este o mână întinsă spre Coman, un impuls. Florinel Coman poate ajuta România pentru Euro. E un jucător care vine după o perioadă foarte grea şi pe care-l cunosc foarte bine. Îi cunosc foarte bine şi potenţialul.

Ţinând cont şi de absenţele lui Mihăilă şi Ivan, este o mână întinsă pentru Florinel Coman. Iar aşteptarea mea este foarte mare, ca el să dea două mâini înapoi pentru naţională”, a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari