Duşmanul lui Gigi Becali a făcut anunţul! Ce proces va pierde şeful celor de la FCSB. Este foarte important

Duşmanul lui Gigi Becali a făcut anunţul! S-a aflat ce proces va pierde şeful celor de la FCSB. Este foarte important. Florin Talpan este convins că va avea câștig de cauză în noul proces pentru palmares.

După ce noul proces dintre FCSB și CSA Steaua, pentru palmares și marcă, a avut loc, instanța a decis să amâne pronunțarea până pe 21 februarie. Florin Talpan este foarte convins că lucrurile vor decurge în favoarea sa.

Duşmanul lui Gigi Becali a făcut anunţul!

Juristul „militarilor” a declarat că a depus toate dovezile care atestă că CSA Steaua este continuatoarea de drept a Stelei.

„A fost un termen de judecată. Sunt convins că voi câștiga, pentru că din probele depuse de către subsemnatul la dosar practic am demonstrat că noi am folosit toate mărcile.
N-am fost de rea-credință. Noi deținem marca, noi deținem palmaresul echipei de fotbal. Inclusiv Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit foarte clar că ei nu dețin palmaresul pe perioada 2003-2017.

Deci practic ei nu au nici numele. Li s-a interzis prin decizia Curții de Apel. Voi câștiga acest dosar pentru că am depus atât de mult suflet”, a declarat Florin Talpan, conform iamsport.ro.

„Este o muncă colosală și sunt convins că voi câștiga”

„Marca a fost folosită. Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu a murit. Clubul în perioada în care ei spun că nu am folosit marca… Clubului Sportiv al Armatei a folosit mărcile acestea.

Avem atâtea secții sportive. Clubul Sportiv al Armatei, fie că e fotbal, handbal, volei, hochei sau sporturi individuale, pe tricouri folosește aceste mărci. Am folosit aceste sigle, nimeni nu poate contesta.

Au fost folosite mii de pliante în aceste dosare, complexitatea este una mare. Volumele, dacă ar fi aduse în fața instanței, ar fi cât două cărucioare de la Carrefour.

Au fost făcute copii-color de către subsemnatul. Am micșorat tricourile să vadă că am folosit aceste sigle. Nu se poate spune că nu am folosit aceste sigle.

Este o muncă colosală pentru câștigarea acestui dosar și sunt convins că voi câștiga, pentru că probele sunt evidente”, a mai spus Talpan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed