Dusan Uhrin, antrenorul lui Dinamo, după rușinea de la Cluj: Nu e un rezultat prea bun

U Cluj s-a impus în turul barajului de menținere/promovare în Liga 1, 2-0 în fața lui Dinamo, și îi poate trimite pe ”câini” pentru prima dată în istorie în Liga 2.

Remacle și Boiciuc au fost marcatorii ”Șepcilor Roșii”. Ely Fernandes a fost eliminat în minutul 72, iar Dinamo a avut șansele sale, printre care și două bare, însă elevii lui Dusan Uhrin au părăsit terenul învinși, iar partida retur de peste o săptămână va fi decisivă pentru viitorul grupării din Ștefan cel Mare.

La final, antrenorul lui Dinamo s-a arătat dezamăgit atât de rezultat, cât și de atitudinea jucătorilor, însă a declarat că speră ca echipa sa să întoarcă soarta barajului în manșa secundă. Tehnicianul a scos în evidență faptul că fotbaliștilor săi le-a lipsit agresivitatea.

”Nu am început jocul cu agresivitate, nu e un rezultat prea bun. A doua repriză am început să jucăm mai bine, dar nu am înscris, era important să dăm gol. Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul și sper să dăm maximum la retur. A fost un discurs dur (n.r.- în vestiar, la pauză), am început bine repriza a doua, dar nu am reușit să înscriem.

E 0-2, mai avem un meci acasă. Două bare nu ajung. A fost greu pentru că U Cluj a jucat bine, acum trebuie să încercăm să revenim. Jucătorii vorbesc între ei, dar trebuie să demonstreze pe teren. Atmosfera a fost superbă, dar am fost concentrat la meci. Cu siguranță, agresivitatea (n.r.- ce trebuie să schimbe Dinamo la retur)”, a declarat Dusan Uhrin, potrivit digisport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari