Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Le-a declarat război ultraşilor: ‘Nu toți derbedeii pot să facă ce vor!’

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, s-a dezlănţuit pur şi simplu. Acesta le-a declarat război ultraşilor. Nici nu vrea să audă de o diminuare a pedepselor cu privire la actele de vandalism pe stadion.

În 2012, „Legea Dragomir” a fost completată și promulgată și se referă la prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive.

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit!

Acum, tot mai mulți ultrași au dorit să se modifice un amandament. Dumitru Dragomir nici nu vrea să audă de pedepse mai mici pentru suporterii care fac acte de vandalism. „În Anglia nu este așa cum spuneți, vedeți-vă de treabă! Legea pe care am dat-o, una foarte bună, va rămâne așa. Sunt convins de asta! Nu toți derbedii pot să facă ce vor în țara asta”, a declarat Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

După ce s-a ales cu o interdicție de un an, „Poștașu”, cunoscutul fan al lui FC U Craiova, vrea să schimba „Legea lui Dragomir”. „Vreau să vă spun că l-am contactat pe deputatul George Simion, el vine și din rândul nostru al suporterilor, iar eu sper că m-a înțeles. El poate să intervină cu ajutorul calității pe care o are de om politic și să încerce să modifice ceva în această lege 4, cunoscută și ca Legea lui Dragomir.

Nu am cerut și nu cer să se elimine interdicțiile de pe stadioane. Cine a greșit, sunt de acord să plătească. Dar, doresc ca aceste interdicții să nu mai fie aplicate exclusiv de jandarmul constatator al unei presupuse fapte”, a spus Ovidiu Mihăilescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Cine este jucătorul australian cu origini românești. A debutat la Cupa Mondială din Qatar

Un australian care are pașaport românesc a debutat sâmbătă...

Clipe de panică în Qatar. Incendiu lângă Fan Zone-ul din Lusail. Video

Momente de panică lângă Fan Zone-ul din Lusail. Un...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed
bugetul
Loading RSS Feed