Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa tricolorilor. I-a făcut praf după meciul cu Belgia

Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit! Atacul devastator al acestuia, la adresa tricolorilor. I-a făcut praf pe jucătorii naționalei după meciul cu Belgia de sâmbătă seară.

Dumitru Dragomir a reacționat imediat după meciul României cu Belgia, scor 0-2. ”Oracolul din Bălcești” a fost conștient de valoarea echipei adverse, dar a remarcat și paradele de excepție ale portarului nostru.

Dumitru Dragomir s-a dezlănțuit!

Tricolorii nu au reușit să continue seria victoriilor, fiind învinși de Belgia cu 2-0, o echipă cu jucători foarte valoroși. Lukaku, De Bruyne și Doku au avut ocazii foarte mari, însă Florin Niță a evitat un rezultat rușinos prin forma maximă pe care a arătat-o.

Dragomir a vorbit despre jocul României din ultima partidă și a lăudat un singur fotbalist din echipa lui Edi Iordănescu. A că este cel mai bun pe poziția sa la EURO 2024. El a declarat:

„Bine că nu ne-au dat 7. Dacă nu era Niță în poartă, luam 6-7. E cel mai bun portar al Campionatului European. Spunea Șumudică că îl ia în Arabia Saudită. Unde se duce, dă lovitura. Orice portar ar fi luat cel puțin încă două aseară. E senzație”.

Fostul președinte LPF nu a fost impresionat nici măcar de fundașul celor de la Tottenham, Radu Drăgușin, care în opinia sa a pierdut mult prea multe dueluri cu atacanții adverși.

„Toată apărarea varză. Mai ales fundașii centrali. Ce le-a făcut Lukaku… Bai, fratele meu, stă pe loc și nu aveai ce să-i faci. A fost o echipă care a depășit România valoric. Trebuie să fim conștienți de acest lucru. Nu trebuie să-i criticăm. Când joacă bine îi lăudăm, când joacă mai nasol, le scoatem greșelile în evidență.

(n.r. Nici Drăgușin nu ți-a plăcut?) Nu. Nici nu l-a ținut el pe Lukaku. O perioadă foarte scurtă l-a ținut el și chiar și atunci l-a scăpat. El s-a bazat pe viteză, dar sunt alții… De Bruyne joacă unde joacă, e cel mai bun din lume. Lui Doku ce să-i faci. Și eu și nepoții mei am spus: Am scăpat bine. Puteau să ne facă de râs”, a explicat Dragomir, conform Fanatik.ro.

România, favorită la calificarea în optimi

În ciuda rezultatului, România rămâne pe primul loc în grupă datorită golaverajului obținut după victoria cu 3-0 în fața Ucrainei. Are şanse importante de calificare în optimile EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed