Dumitru Dragomir, radiografie dură a înfrângerii FCSB-ului cu Viking: `A fost haos de nedescris, ne-au zăpăcit!`

FCSB a pierdut manșa tur din play-off-ul Conference League cu Viking Stavanger, 1-2, după 25-5 șuturi la poartă și o posesie superioară.

Iar toată lumea a dat-o la cald pe ghinion și pe fotbalul nedrept. Însă Dumitru Dragomir a fost de altă părere. A mitraliat trupa lui Dică în direct la GSP Live, păstrând doar o rezervă mică de optimism pentru retur.

„Am fost la meci. Am văzut o echipă cu un haos în joc de nedescris. Nu sunt de acord că Octavian Popescu nu a făcut ceva. A fost singurul care a mai încercat ceva, restul parcă erau speriați de bombe.

Nimeni nu s-a sesizat că am lăsat spațiu pentru centrări. Am dat gol întâmplător. Din punct de vedere tactic, ne-au zăpăcit. Dacă luăm individual, FCSB este mai valoroasă ca Viking. Nu e vina antrenorului. Nu a avut timp Dică să își pună amprenta.

Erau 5 la fund și 5 în față, la 60 de metri în față. Singurul care a încercat să lege lucrurile a fost Octavian Popescu. Nu i-a reușit din cauza aglomerației adversarilor. Și Olaru, și Edjouma joacă un rol foarte tâmpit. În loc să facă superioritate numerică în atac, ei fac superioritate numerică în apărare pe faza de atac a echipei lor, dacă mă înțelegeți.

Practic, se pierd doi oameni. Când ai mingea, nu o pasezi numai înapoi. Amândoi fundașii centrali urcă să facă superioritate, Olaru și Edjouma urcă și mai mult. Norvegienii se apărau în permanență în 5-4-1.

Până nu începem să facem marcaj și presing năucitor, poate să bage Becali bani o grămadă. Echipa e mai bună decât Vikingul. Ei s-au apărat cu 9. Cred că Steaua poate câștiga meciul acolo. Ei nu vor sări în atac acasă, vor vrea să țină rezultatul, dar FCSB are nevoie de susținere în atac.

M-au impresionat total suporterii. Se mai descarcă oamenii, dar Steaua a avut o atmosferă foarte bună. Nu sunt sălbatici ca alții din alte părți. Ei au fost cel mai bun jucător”, a explicat Dragomir la GSP Live.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Tenis de masă: Echipa masculină a României, prima victorie la CM de la Chengdu

Echipa masculină a României a obţinut prima victorie la...

Veste cutremurătoare despre Vasili Hamutovski. Fostul portar a învins o boală cumplită. Cum l-ar putea afecta detenția

Familia fostului portar a făcut dezvăluiri cutremurătoare prin intermediul...

Dezamăgire în tabăra Rapidului. Adrian Mutu și-a taxat jucătorii, dar nu l-a iertat nici pe arbitru

Rapid a pierdut surprinzător cu ultima clasată, Chindia, scor...

Toni Petrea a făcut minuni la Chindia. Prima victorie în Liga 1. ‘Importantă este atitudinea’

Chindia a câștigat primul meci în actualul sezon. Ultima...

Parteneri
Recomandari