Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Mirel Rădoi. Ce a putut să spună fostul președinte LPF

Mirel Rădoi a fost taxat de mai mulți oameni din fotbal după ce a plecat cu scandal de la CSU Craiova.

Dumitru Dragomir a reacționat și el și a avut un discurs dur la adresa antrenorului. Fostul președinte LPF a fost deranjat pentru că Rădoi l-a atacat pe Sorin Cârțu.

Dumitru Dragomir: „Lipsă de educație”

Mirel Rădoi și-a dat demisia după ce oltenii au pierdut meciul cu FC Argeș în Cupa României. Antrenorul a avut un discurs extrem de dur la adresa lui Sorin Cârțu.

„L-am apreciat pe Rădoi când a fost cazul, l-am apreciat și acum de curând când a încercat să dreagă busuiocul la Craiova, dar a greșit-o în purtarea asta de nota 3 vizavi de Cârțu.

Cârțu i-a întins o mână, el l-a adus la Craiova. În afară de asta i-a fost antrenor și Cârțu a fost un mare fotbalist și un mare antrenor. Nu poți să ai dialogul ăsta cu Sorin Cârțu. Merită să fie respectat. Și el este acid în exprimări, nu este așa… să poți să-l calci pe bătături pe Sorin. Mie mi-a plăcut de el.

La un moment dat l-am apreciat pe Rădoi, dar în privința lui Cârțu, însă vizavi de jucători nu a greșit. Lipsă de educație. Nu educație din asta.

Tati, când ai burta plină, poți să faci un pic pe nebunul, dar să nu înnebunești de tot. Sunt multe exemple în țara asta în care lipsa de educații i-a adus pe unii în situația de a fi dezaprobați de marele public”, a spus Dumitru Dragomir la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari