Dumitru Dragomir îi face praf pe jucătorii de la FCSB. Nu a avut milă nici de Dică: ‘De când a venit echipa joacă și mai prost’

FCSB s-a făcut de râs la Mioveni unde a terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 4-a din Superliga.

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Nicolae Dică pe care în consideră vinovat pentru jocul foarte slab al echipei. Fostul șef al LPF spune că FCSB a jucat haotic.

„Am văzut haosul Stelei! Convingerea mea este că au jucat bine în repriza secundă. Au și câțiva tineri talentați, dar e haos mare, de la fundul terenului până la înaintași.

Schimbările astea masive nu duc la nimic bun. Până nu îți cristalizezi un lot de 12-13 fotbaliști cu care să merg.

E și rolul antrenorului. Până acum, principal a fost Becali. Iată, de când a venit Dică, echipa joacă și mai prost. Pelici a fost astăzi mai bun decât antrenorii Stelei. Puteau să bage lejer două goluri.

E inacceptabil haosul din apărare. Să nu poți tu să găsești niște apărători? Târnovanu a fost omul meciului, de ce să ne ascundem? La FCSB nu există un jucător care să stăpânească echipa.

La FCSB sunt speriați de bombe, urcă veverița pe ei. În afara portarului, care are o valoare incontestabilă, restul sunt haotici”, a spus Dumitru Dragomir la GSP Live.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari