Dumitru Dragomir a dat verdictul în scandalul momentului! Ajung sau nu Olaru şi Coman la Rapid: ‘De ce să nu îi vrea, e interzis?’

Dumitru Dragomir a dat verdictul în scandalul momentului! Rapid a anunţat un buget de 5 milioane de euro pentru transferuri, iar Adrian Mutu i-ar vrea în Giuleşti pe Florinel Coman, Darius Olaru şi Ciprian Deac.

Dumitru Dragomir este însă convins că Gigi Becali nu va ceda niciun jucător la Rapid. Mai mult, şi latifundiarul din Pipera a avut o reacţie dură la adresa giuleştenilor şi spune că oferta este o batjocură.

Dumitru Dragomir a dat verdictul în scandalul momentului!

Dumitru Dragomir spune că Gigi Becali ar trebui să-i lase să plece la giuleșteni în schimbul sumei de 4 milioane de euro. În schimb, Mihai Stoica s-a amuzat de dorința Rapidului!

„Am auzit că îi vrea Mutu pe Coman și pe Olaru. De ce să nu îi vrea? E interzis? Dar nu dacă îi vrea Mutu, îi cumpără Mutu de la Becali? Niciodată! Gigi Becali mai bine își pune ștreangul de gât decât să îi dea la Rapid!

E imposibil ca Dan Șucu să ia fotbaliști de la Becali acum. Cât ar costa Coman și Olaru la pachet? Eu zic că 4 milioane de euro, în România. Că îi cumperi de aici… Pentru străinătate prețul corect ar fi 10 milioane de euro”, a declarat Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari